חג חמישי שמח- מה לובשים ביום חג?
H Happy Goth New member 8/1/15 #2 ממחזרת, ללא בושה נעלי הספורט ננעלו להליכה לעבודה, החלפתי במשרד לכסופות שתמיד מקבלות מחמאות
S shmickey New member 8/1/15 #3 בוקר טוב ליום חמישי! מעל זה נוסף מעיל גדול ומחממי אוזניים. חייבת להגיד שהתמכרתי אליהם, הם גם עוזרים נגד הקור וגם מנמיכים לי את המציקנים בעבודה
בוקר טוב ליום חמישי! מעל זה נוסף מעיל גדול ומחממי אוזניים. חייבת להגיד שהתמכרתי אליהם, הם גם עוזרים נגד הקור וגם מנמיכים לי את המציקנים בעבודה
H Happy Goth New member 8/1/15 #6 אני רוצה את המלתחה שלך! נשבעת לך שאתמול חשבתי על המכנסיים האלה יש לך את האחות שלהן גם בורוד פודרה כזה, נכון? יו, איזה שילוב קולי, פשוט מגניב ועשיר אבל לא עמוס, משובח ביותר. אדירה את עם מחממי האוזניים בעבודה חחחחח!!!!!!!! תמונה  
אני רוצה את המלתחה שלך! נשבעת לך שאתמול חשבתי על המכנסיים האלה יש לך את האחות שלהן גם בורוד פודרה כזה, נכון? יו, איזה שילוב קולי, פשוט מגניב ועשיר אבל לא עמוס, משובח ביותר. אדירה את עם מחממי האוזניים בעבודה חחחחח!!!!!!!! תמונה  
S shmickey New member 8/1/15 #11 לא לא.. הוורודים הם ממנגו ואלה מזארוש.. אבל זה אותו העקרון רצית תמונה, קבלי.. זה התחיל ככה (תמונה מאתמול):
לא לא.. הוורודים הם ממנגו ואלה מזארוש.. אבל זה אותו העקרון רצית תמונה, קבלי.. זה התחיל ככה (תמונה מאתמול):
S shmickey New member 8/1/15 #16 לגמרי.. מישהו שעובד פה, שהוא גם פסיכיאטר בהכשרתו, עבר פה קודם. מזל שהספקתי להוריד את זה