חג חמישי שמח !!

Shamy

New member
חג חמישי שמח !!

אז יש תוכניות לסופש? לא עדכנתי וכתבתי פה כמה זמן אבל קראתי והשתדלתח להגיב לכל דכפין אני אעשה מעקב ועדכונים יותר (הייתי קצת חולה)

מי עושה מה? איך היה חנוכה? למישהו יש דייט או יום הולדת או ארוע מיוחד שהוא רוצה לספר לנו עליו? זה המקום...שרשרו בהתאמה ונכון בבקשה (אני יודעת אגב שמתי לב אנשים שבטלפון אם אתם מפרסמים הודעה נטולת תוכן , לא ניתן להגיב אליה אז תשתדלו תמיד לכתוב תו אחד לפחות בתוכן ההודעה יכול להיות אפילו סתם סמיילי כי אחרת לא ניתן לשרשר ואז כל השרשור "נדפק" ולא קריא, אז עד שצוות המתכנתים ידאג לתקן זאת בבקשה פעלו כך - תודה מראש!!)

אני בחופשת מחלה בבית

מרגישה טוב, פשוט אחרי פרוצדורה שמחייבת מנוחה ורגיעה, מה שלא יקרה בגן

מחר כבר חוזרת וטוב שכך כי ממש השתעממתי...
&nbsp
עשינו אירוח חנוכה של 7 חברים והיה מאוד נחמד, הכרנו זוג חברים חדש שעברו לאיזור לא מזמן והיה ערב חגיגי וטעים. חנוכה די הסתיים מבחינתי אחרי מסיבת חנוכה בגן- עבדתי כל כך קשה על המסיבה הזו כך שברגע שהיא הסתיימה- סימנתי לעצמי וי
.
&nbsp
מזג האוויר פה מדהים- זה החורף הכי קייצי שהיה פה בשנים האחרונות. היום טיפה יורד גשם אבל לא ברמה של לפתוח מטריה. אני עדיין עם קצר בבית

&nbsp
תוכניות לסופשבוע: בעיקר לנוח ולצבור כוחות...

שלום

אני אוהב מאד את חנוכה וגם את פסח. החג עבר יפה, עשינו מסיבות במועדון כולל ערב דיסקו והיה נחמד. לצערי לא השתתפתי בהדלקת נרות. ביום ראשון הבא אני שומע הרצאה, אני תלמיד חרוץ השנה ונקווה שאשאר כך. בשבת הבאה אני נוסע לקנות טוסט מאד טעים שהמצאתי לעצמי פעם ואולי גם סלטים ושייק. נסעתי עם ידידה לעיר וקנינו פיצה וקולה.
&nbsp
&nbsp

למעלה