חג חמישי שמייח!! מה אתן לובשות? ומה התוכניות לסופש?
S shmickey New member 8/9/16 #2 הבוקר שלי התחיל בהתרסקות על הכביש בדרך לאוטו.. הבושה יותר כאבה לי מהנפילה עצמה למזלי היה שם רק בחור מנומנם עם כלב שלא התייחסו יותר מידי.   בשמלה חדשה מקולקציית הT-ART של קסטרו  
הבוקר שלי התחיל בהתרסקות על הכביש בדרך לאוטו.. הבושה יותר כאבה לי מהנפילה עצמה למזלי היה שם רק בחור מנומנם עם כלב שלא התייחסו יותר מידי.   בשמלה חדשה מקולקציית הT-ART של קסטרו  
H Happy Goth New member 8/9/16 #4 אני קונה לך קלנועית ושומרת לך מקום בגינה על הספסל, שתוכלי להאכיל יונים   אבל ברצינות, זה קורה לך עם הפלטפורמות, אולי אפשר להגיד להם בהיי   השמלה הזו מגניבה וכ"כ את והייתה נראית מעולה ויותר מעודכנת עם סניקרס. תתחדשי ותזהרי
אני קונה לך קלנועית ושומרת לך מקום בגינה על הספסל, שתוכלי להאכיל יונים   אבל ברצינות, זה קורה לך עם הפלטפורמות, אולי אפשר להגיד להם בהיי   השמלה הזו מגניבה וכ"כ את והייתה נראית מעולה ויותר מעודכנת עם סניקרס. תתחדשי ותזהרי
S shmickey New member 8/9/16 #5 כן, זו כבר פעם שניה עם הסנדלים האלה יש מצב שנפרד כידידים. אני יודעת שסניקרס היו יותר מגניבים פה, אבל התחשק לי קצת לגוון. תודה!
כן, זו כבר פעם שניה עם הסנדלים האלה יש מצב שנפרד כידידים. אני יודעת שסניקרס היו יותר מגניבים פה, אבל התחשק לי קצת לגוון. תודה!
R Rosie52 New member 8/9/16 #7 די כבר עם הנפילות האלו, ממש לא מגיע לך השמלה כל כך מיוחדת, ממש כמוך   תתחדשי   רוזי  
א אייבורי New member 8/9/16 #9 הורסת   <אבל פה בקומה העשירית, יש בית ספר לאיפור, הן מתהלכות בחוץ על עקבים שאת לא מאמינה>
S shmickey New member 8/9/16 #12 אני נולדתי בעקבים ונדיר שנתקלת בבעיות, זה הנעליים האלה שמתעקשות להמשיך ולהשליך אותי באוויר
ש שרוני1ש New member 8/9/16 #14 זה הסנדלים! גם לי יש סנדלים בסגנון הזה! וגם אני כל הזמן עפה בגללן! זו קונספירציית הסנדלים השחורים עם הפס מקדימה! עליתי על זההההה!! הן שמו להן למטרה - להעיף את מי שנועלת אותן!!! סנדלים מכשפות!!! והשמלה מעלפת.
זה הסנדלים! גם לי יש סנדלים בסגנון הזה! וגם אני כל הזמן עפה בגללן! זו קונספירציית הסנדלים השחורים עם הפס מקדימה! עליתי על זההההה!! הן שמו להן למטרה - להעיף את מי שנועלת אותן!!! סנדלים מכשפות!!! והשמלה מעלפת.
S shmickey New member 8/9/16 #6 נראה לי שאנחנו צריכות להחליף ביננו נעליים. את לבושה מאוד יפה, הגזרות מאוד נשיות ועם החצאית המתרחבת הזו, הייתי מעדיפה עקבים
נראה לי שאנחנו צריכות להחליף ביננו נעליים. את לבושה מאוד יפה, הגזרות מאוד נשיות ועם החצאית המתרחבת הזו, הייתי מעדיפה עקבים
R Rosie52 New member 8/9/16 #8 מקסימה שאת! סופר קולית צבעוניות נפלאה והעיטור על החולצה משגע   רוזי