חג חנוכה שמח לכולם

חג חנוכה שמח לכולם../images/Emo16.gif

בראשית דברי ברצוני לברך את כולם בחג אורים שמח ולהמליץ לכם על מוצר שנתן הרבה אור בחיים של מספר אנשים שאני מכירה שחלו במחלה טרשת נפוצה והבריאו ממנה. הנס הזה לא קרה ביום אחד, אבל הם האמינו במוצר ולמשך זמן הם יצאו מהמחלה (אחת ממש יצאה מהמחלה לגמרי, אחת כבר זרקה את ההליכון שלה והתחילה ללכת בכוחות עצמה, וישנן עוד סיפורים מרגשים מאוד). ולדעתי זאת ההזדמנות שלכם להכיר אחת מהן שמגיעה לארץ (ישראלית שחיה בשוויץ) לתת עדות מדהימה ומרגשת ב-4.1.06 בערב בראש העין. אני מאוד רצינית ולא מנסה רק למכור את המוצר אני ממליצה עליו בחום מכיוון שלי הוא עזר מאוד בהרבה דברים כולל לילדים שלי ולכל משפחתי לאימי לדוגמא הוא עזר במחלת הסכרת, לחץ דם גבוה לאחותי באסטמה ובבעיות עור. לדעתי זה בהחלט מוצר מצוין ואשמח אם תגיעו להרצאה ובאמת תראו את הנס שעזר להרבה אנשים וגם יכול מאוד לעזור לכם חג חנוכה שמח לכולם!

מעתיקה את כל מה שנכתב בפורום השכן

אני מאוד מצטערת שאולי התאכזבת מהרבה מאוד אנשים או מוצרים או.... כבר לא יודעת מה. מצד אחד אני אולי מבינה אותך, וגם אני נתקלתי לא מעט באנשים רמאיים, לא אמינים וכו'. ואתה באמת לא יכול לדעת מי אני, ואם אני אמינה או ממש ישרה כסרגל, אבל ככה לתקוף בלי לדעת כלום עלי, זה נראה ממש לא פייר. כי לתקוף תמיד אפשר אבל חבל שאתה תוקף את האנשים הלא נכונים. אבל, אני אזרחית ואדם בדיוק כמוך, ואני רואה תוצאות בשטח של אנשים מסוימים ורואה הזדמנות לעזור או בוא נגיד אחרת, אולי להקל עליהם מבחינה פיזית, אז למה לא? אני לא רואה פסול בזה. מה רע בזה? שאני מנסה להציע, אולי אתה לא מעוניין, ואולי אתה מאוכזב מיותר מידי אנשים או דברים, אבל חבל שאתה שולל עוד לפני ששמעת כלל. ואולי גם ניסית את זה ולא המשכת אולי להתמיד בשביל לקבל תוצאות, אבל לא נדבר על זה עכשיו, כי אתה כבר אנטי. ומצטערת אין מה לתת לך נגד הקאות ואני בטוחה שהיית מאוד ציני בנושא. וכמובן שאתה לא חייב להיות בדעתי. אבל בכל אופן מאחלת לך באופן אישי חג חנוכה שמח עם המון בריאות

תגובה נוספת

אולי הייתי תמימה מידי וחשבתי בליבי שאולי אוכל לעזור אפילו לאחד בלבד. ובאמת טעיתי שרשמתי בצורה שכתבתי את ההודעה הראשונה. אבל היתה לי התלהבות מסוימת שאולי אוכל באמת להקל על הכאב והסבל שאחרים סובלים. לא באתי לפגוע באף אחד מכם. אני בעצמי חווה חוויות לא נעימות עם רופאים ובתי חולים ואני גם מאוד רגישה לנושא של מחלות. איני חולה חס וחלילה בטרשת נפוצה והמושג היחידי שיש לי במחלה זאת רק מהסיפורים הנוגעים ללב של האנשים שהכרתי שחלו וסיפרו על המחלה והמוצר עזר להם באופן אישי. לפעמים טעות בנקודה או באות אחת יכולים לשנות משפט שלם ואתה צודק בזה. ואני שוב מתנצלת!!! באמת שלא רציתי לפגוע או להכעיס את כולם.

עוד תגובה

תודה על כל ה"מחמאות" שקיבלתי כאן זאת ממש לא היתה כוונתי לפגוע באף אחד כאן אתם ממש טועים וחבל מאוד. רופאים אכן התחילו להמליץ על זה וגם רופאים יהיו בהרצאה הזאת אם היה נציג אולי אחד בלבד, היה מגיע להקשיב אולי הוא היה יכול להסביר לכם מספר דברים. מצטערת אם מישהו נפגע כאן, זאת לא היתה כוונתי ואני יודעת שאני חוזרת על עצמי, רציתי רק לעשות טוב לאנשים זה הכל, אבל כנראה אתם לקחתם את זה בצורה שונה והפוכה. וכנראה שאתם "שבעים" מאנשים, אבל מה לעשות אני קצת שונה ורציתי לעשות לכם רק טוב כמו שזה עשה למספר אנשים אחרים. לי יש את המקצוע שלי, ובאמת ובתמים רציתי לעשות לכם רק טוב ושוב קבלו את התנצלותי ומצטערת כבר שחשבתי אולי לעזור למספר אנשים חולים רציתי רק להיות אזרחית באמת טובה. מאחלת לכם באמת ומכל הלב המון בריאות וחג חנוכה שמח

למעלה