חג חנוכה שמח לכולם

פנינוש./

New member
חג חנוכה שמח לכולם../images/Emo24.gif

מאחלת לנו שהחג יעבור בשלום ובכייף שהילדים יהנו מהחופשה | אנו נתגבר על הסופגניה שלא תבוא אל פינו כי היא לא רצויה במחוזותינו אוהבת אתכם אביחיל

mikie

New member
למתוקים ולמתוקות../images/Emo24.gif

אני גם מצטרפת לברכת חג שמח ושקט (למרות אירועי הבוקר). אין לנו צורך, לא בקלוריות העודפות, לא בשמן ובריבה ובהחלט לא במחנק שסופגניה או לביבה עלולה ליצור. אנחנו מספיק מתוקים (ומתוקות, כמובן!!)ואין צורך להוסיף לנו עוד מתיקות. אז חג שמח לכולם מיקי

gal33

New member
אני דווקא החלטתי שדווקא החנוכה הזה

אחרי הרבה חנוכות שלא באה סופגניה לפי, דווקא החג הזה, אני רוצה לטעום סופגניה, שווה כזו ב- 4 שקל לסופגניה. (מעניין אם יהיה לי אומץ... בטח כשאגיע לרגע הביצוע, אוותר.) חג שמח! גל

star22.

New member
גל?? 4 שקל לסופגניה??? זה יקר מידי

אל תאכלי רק אם זה יעלה לך 1.5 ו....למה שתוותרי הנה היום היום הראשון תאכלי בשביל הטעם בשביל החג וזהו לא יקרה כלום וזאת הבטחה (מקסימום תקיאי)

gal33

New member
אם כבר אז כבר... גם ב- 3 שקלים אני

אהיה מוכנה לטעום
חס וחלילה להקיא, לא בא בחשבון! גל

SARA120

New member
ודוקא החג הזה מכל החגים שקדמו

לו,החלטתי מראש,לאכול חצי סופגניה וקניתי במיוחד עוד אחת בשבילי ו...לא טעמתי אפילו!נס גדול היה פה!אם כך,אני אשתדל לא להתפתות גם בהמשך.

mikie

New member
אני אפנטז ואת תבצעי בפועל../images/Emo137.gif

דרך אגב, אני מקווה שאת הולכת לקבל תמורה מלאה עבור ה- 4 שקלים שתבזבזי, כלומר סופגניה שופרא דה שופרא עם מילוי וציפוי והכל.... יאמי.... טוב מספיק, מיצי הקיבה שלי כבר פועלים שעות נוספות עם כל הריחות של הסופגניות שמסתובבים באוויר. אז תהני מכל ביס (גם בשבילי).

מסכימה. מסכימה.

כל מילה אחרייך מיקי מיותרת. שיהיה חג עם אור גם בלבבות לכולם - אמן!!! מדליה.

lir42

New member
משתתפת בברכתך

ומאחלת לכולנו חג שמח והמון המון אהבה שלכם לירי

SARA120

New member
חג שמח!../images/Emo117.gif

חג שמח לכולם! חג נעים חמים וקליל...

רוייקו

New member
אתם אוכלים סוגפניות ?? איפה זה נכנס

לכם ? אתם לא מקיאים את העיסה הדביקה הזו שהופכת להיות כמו גדור בתוך הפאוצ´ הקטן הזה ? בצקים כאלה שנתקעים מעל הטבעת יוצרים לחץ עצום על הפאוצ´ ועלולים להיות הגורם להחלקת החבק מהמקום. כדאי להזהר. לאלה שלא נותחו ורוצים לאכול סופגניה, ממליצים לאכול עם הסופגניה סלט ירקות עם הרבה סיבים ושיבולת שועל. הרבה שיבולת שועל וגדנים. שיבולת השועל תספוג חלק מהשומן והסלט ימלא היכן שיש מקום להכניס עוד שתיים כאלה. בתאבון.

שלגיה**

New member
עם טבעת בלי טבעת אני כבר כמה שנים

לא אוכלת את הבצק הממולא בריבה הזה.... לפני הניתוח לא אכלתי סופגניות בטענה שבכמות קלוריות כל כך גדולה עדיף לאכול משהו אחר ויותר טעים.... אז עכשיו בטח ובטח אני לא חושבת על זה אפילו. אתמול ראיתי באבן גבירול ליד בית ציוני אמריקה תור משתרך עד לכביש...חשבתי שזה תור לכרטיסים להצגה לצוותא או משהו כזה (למרות שבאותו יום אני לא מופיעה בפני קהל...
.... וגיליתי שזה תור לסופגניות ב"רולדין"... אפשר לחשוב שמחלקים סופגניות שם... ממש תדהמה.

באיה

New member
הי שלגיה. ../images/Emo138.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

חג חנוכה שמח. זה כמה ימים שהיית בדום תקשורתי, והתגעגעתי למליצות שלך. ובכן, שוב העלית לי חיוך על הפנים. תיהי ברוכה וחג שמח מכל הלב

באיה

New member
שלגיעה שוב אני

שחכתי לשאול איך המרגש אחרי הניפוח ואיך את מתקדמת עם זה

mikie

New member
מה עניינים שלגיה?../images/Emo138.gif

איך עבר הניפוח הראשון? אצלי לא כל כך בסדר, כי אני מקיאה כמעט כל מה שאני מנסה לאכול שאינו קרקרים, פירה, סלט ומרק (כנראה שנידונתי לחיות בינתיים עם תפריט "עשיר" זה. אפילו קציצת ירק לא עוברת את הסף. אני מבקשת ממך לא לצחוק על התור ב"רולדין", אני הייתי שם היום ו...חיכיתי... ו....חיכיתי.... אבל היה שווה (לפי מה שאמרו לי, אני רק הסנפתי ריחות). מה שכן, בטוח לא מחלקים סופגניות שם אלא שוחטים את הכיס ובשביל מה??!! מתי מתראים למפגש חברים? להשתמע

למעלה