חג חנוכה שמח לכולם אז מה התוכניות לחג חוץ מהרבה לביבות וסופגניות? {דלות קלוריות 0% שומן כמובן...}
K kush kush New member 8/12/04 #1 חג חנוכה שמח לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo137.gif../images/Emo3.gif אז מה התוכניות לחג חוץ מהרבה לביבות וסופגניות? {דלות קלוריות 0% שומן כמובן...}
חג חנוכה שמח לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo137.gif../images/Emo3.gif אז מה התוכניות לחג חוץ מהרבה לביבות וסופגניות? {דלות קלוריות 0% שומן כמובן...}
T Tamar from IDDR New member 8/12/04 #2 חנוכה היום אכלתי סופגנייה וחצי ! ממש חזירות חוץ מזה... המון דוכנים בחנוכה בכל מיני קניונים והצגות ילדים. יהיה כיף
חנוכה היום אכלתי סופגנייה וחצי ! ממש חזירות חוץ מזה... המון דוכנים בחנוכה בכל מיני קניונים והצגות ילדים. יהיה כיף
D Dorin555 New member 8/12/04 #3 חנוכה חח אני אכלתי 4.... יש לי הרבה תוכניות (במיוחד חברות,קניון,מחשב ולישון).. אבל השיעורים הורסים הכל!
חנוכה חח אני אכלתי 4.... יש לי הרבה תוכניות (במיוחד חברות,קניון,מחשב ולישון).. אבל השיעורים הורסים הכל!
R ronko New member 8/12/04 #4 יותר מדי סופגניות ! אתמול איזשהו אתר אינטרנט פירסם את עצמו בעלייה לכיוון הקריה והיו אנשים מהאתר שנתנו לכל החיילים שעברו פליירים וסופגניות חינם !!!! . היום בבסיס הרס"ר חילק לכל המחלקות סופגניות חופשי ! . 3 סופגניות תוך יומיים זה ים קלוריות !!!! הקלוריות האלו יצאו באיזה ריקוד DDR . רוני
יותר מדי סופגניות ! אתמול איזשהו אתר אינטרנט פירסם את עצמו בעלייה לכיוון הקריה והיו אנשים מהאתר שנתנו לכל החיילים שעברו פליירים וסופגניות חינם !!!! . היום בבסיס הרס"ר חילק לכל המחלקות סופגניות חופשי ! . 3 סופגניות תוך יומיים זה ים קלוריות !!!! הקלוריות האלו יצאו באיזה ריקוד DDR . רוני
ד דנוש הממוש New member 8/12/04 #5 חנוכה שמח לכולם! חנוכה שמח לכולכם!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....(נזכרתי עכשיו בתאטרון צלליות שעשינו לפני ההורים ואני הייתי צריכה לעשות את הסבתא ואז הייתי צריכה לעשות קול של כבשה ואז התחלתי לצחוק ואז כולם צחקו בגלל שצחקתי..חחחחח )
חנוכה שמח לכולם! חנוכה שמח לכולכם!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....(נזכרתי עכשיו בתאטרון צלליות שעשינו לפני ההורים ואני הייתי צריכה לעשות את הסבתא ואז הייתי צריכה לעשות קול של כבשה ואז התחלתי לצחוק ואז כולם צחקו בגלל שצחקתי..חחחחח )