חג חנוכה שמח לכולם

הדייגת1

New member
חג חנוכה שמח לכולם

תודה רבה על ההתיחסות ועל התגובה מקווה שאני עוד אלמד על דרכי דייג חדשות בעזרתכם האדיבה ותודה מראש. אני חייבת לספר לכם חוויה של דייג ביום שבת לפנות בוקר מהשעה 3 לפנות בוקר התחילו לאכול הסרגוסים כמו משוגעים לא הפסקנו לרסס לחם חלק קטן שהוחזר למים לקרוא לאמא ואבא וההורים הגיעו והיה אחלה ובסביבות השעה 5 בבוקר נפלנו בברכה על להקת בורי בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה כל המים געשו איזה הטבעות איזה משיכות ממש חגיגה כל בורי מנה של חריימה האמינו לי ומהשעה 6 בבוקר נכנס הקומוניסט והלך הדייג .אבל הדלי כבד.וכבר כל הדגים הלכו לחברה שתהנה לבריאות.יש לי שאלה בבקשה איך תופסים לוקוס ליד החוף עם איזה מקל ואיזה פתיון ? אז ביי ותודה מראש ואני אקרא את התשובות ביום חמישי כי אני בבולגריה אז חופש נעים לי וחג שמח ושקט לכולנו אמן אמן.

rondadon

New member
לוקוס

אפשר לדוג אותו כך... משקולת כבדה (אפילו 100 גרם) חוט 0.50/0.60 ראשי מצוף (עדיף קצת גדול) קרסים מידה של 3-4 ס"מ חוט 0.40-0.45 תלאי... שמים את המשקולת על החוט העבה וקושרים את התלאי...בדיוק כמו רולר... אבל כדאי תלאי ארוך של 60-80 ס"מ... זורקים את החוט עם היד למרחק של 2-5 מטר מהחוף... כשהמצוף מחובר בעומק המתאים כדי שלא ישקע... קושרים את החוט למוט או סלע כלשהו ועוזבים....(אבל להשאר קרוב שלא יגנבו לכם...) אחרי שעתיים-שלוש מושכים ורואים אם יש תוצאות... הפיתיון - סבידה/דג חי... שימו לב...לא רק לוקוסים יכולים להתפס...גם טורפים שמתקרבים לריף קרוב בלילה יכולים להתפס (כמו רומברים).

לייזר

New member
הצעת ייעול לכולם...

כאשר אתם מספרים על דייג ניפלא .בכדי לחסוך לאחר מכן את השאלות איפה המקום .למה לא לספר ישר איפה היה הדיג הטוב והמקום הנפלא

היום אני ולייזר בגן

אז ככה היינו בגן משמאללדולפינריום עם בולונז ובצק . תפסנו מלא מלא קרסים יפים וחמודים שנלקחו לאכול... לייזר לבסוף תפסתי קרס ממש יפה,אני בא גם יום שלישי תדבר אתי. חג שמח לכולם

למעלה