חג חנוכה שמח לכל בית ישראל

חג חנוכה שמח לכל בית ישראל../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

דנה היקרה וגולשים יקרים!!! מה קורה נשמות?? הכל טוב???? אצלי הכל בסדר גמור ברוך ה'!!! חג החנוכה הגיע ובא, עם הסופגנייה והלביבה!!! בחג הזה כולנו נקווה לניסים ונפלאות, ושהסביבון יסתובב לנו רק לכיוונים של בשורות טובות!!! אמן שאור הנרות בחנוכייה לכולנו יאיר, רק לכיוון של עתיד מזהיר!!! חג שמח לכולנו
עידו

m o r a m i r

New member
חג שמח בטהובן....

חג החנוכה הגיע ביחד עם הספינז' ..... חחחחחחחחחח זה הדבר כי טעים בארץץץץץץץץץץץץץץץץץ...........יותר מסופגניה

והבלילה עשוי מקמח דליל וזולפים אותו לשמן רותח

והבלילה עשוי מקמח דליל וזולפים אותו לשמן רותח>>אחר כך טובלים בסירופ מעדן ועוד דבר אחד אצלנו מכינים פיתות זלוביה מתוגנות ומפזרים עליהם סוכר בפעם הראשונה מכינים אותם בחנוכה ומחנוכה כל החורף ליקראת פסח אומרים להם להיתראות בחנוכה הבא

יא אף פעם לא טעמת ספינג'? וואי זה הכי טעייים

אתמול אכלתי איזה 2 כאלה חחח מזה טעימות :] זה כעיקרון מאכל של המרוקאים.. איזה עדה אתה מאמי?

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהוא בטח אשכזני אם לא טעם

וואי, זה אדיר!אני מת על זה, למרות שהמון זמן לא אכלתי

מיקמיק17

New member
חחח...

י'קרועים! תתטעמו ספינץ', זה פי אלף יותר טעים מסופגנייה! אתמול אכלתי 2 ספינץ' ו 2 סופגניות שסבתא שלי הכינה!
הסופגניות הכי טעימות בתבל!

../images/Emo13.gifגם אני אשכנזי...לא טעמתי ספינג'.

בכל מקרה, אחרי שיחה אתמול עם עמנאלה, יצאתי בריצה לקנות 5 סופגניות (אחרונות) מהמאפיה בעיר.. פשוט ירדתי על כום עם כוס של נס . יאממיייייייי

m o r a m i r

New member
בטהובן????? כדאי????

איזה שאלה מטופשת ..... ברור שכדאי לךךךךךךךךךךךךךךךךךך זה הדבר הכי טעים בארץץץץץץץץץץץץ...................היום חברה שלי הביאה לעבודה מלא.....אכלתי שלוש....אמא איזה טעים

עדיף בדואר רשום../images/Emo3.gif

הזכרת לי את התכנית "קומי קומי". היה שם איזה קטע מצחיק של טבח שבא לדואר עם סיר של מרק, ואמר שהוא צריך לשלוח את זה כמה שיותר מהר עד שזה חם

למעלה