חג חנוכה שמח לפורום חנונים

mantrix

New member
חג חנוכה שמח לפורום חנונים ../images/Emo213.gif

הדלקתם נר ראשון?
ביחד עם כל בני הבית?
הצגתם אותו בחלון?
ברכתם עליו?
שרתם שירי חנוכה?
אכלתם סופגניות?
שיחכתם בסביבון?
מאמינים בנצחון כוחות האור
על כוחות האופל
? דוגלים במרד לשינוי השלטון?
יש לכם חופש בשבוע הבא?
מתכננים משהו מיוחד?
שיהיה לכולם סופ"ש נעים וחג אורים שמח!

SpyKid

New member
../images/Emo137.gif

הדלקתם נר ראשון? לא ביחד עם כל בני הבית? הצגתם אותו בחלון? ברכתם עליו? שרתם שירי חנוכה? לא אכלתם סופגניות? אהא שיחכתם בסביבון? לא מאמינים בנצחון כוחות האור על כוחות האופל ? כוחות האור תמיד מנצחים
דוגלים במרד לשינוי השלטון? הממם? יש לכם חופש בשבוע הבא? לא, אין חופשה בטכניון... מתכננים משהו מיוחד? כן, להיבחן באינפי.

חג שמח

הדלקתם נר ראשון? לא ביחד עם כל בני הבית? לא הצגתם אותו בחלון? לא ברכתם עליו? לא שרתם שירי חנוכה? לא אכלתם סופגניות? אכלתי לפני כמה ימים שיחכתם בסביבון? לא מאמינים בנצחון כוחות האור על כוחות האופל ? לא דוגלים במרד לשינוי השלטון? לא יש לכם חופש בשבוע הבא? לא מתכננים משהו מיוחד? לא איזה לא מעניין אני, כמעט הכל לא.

../images/Emo137.gif../images/Emo138.gifחג שמחחחחח

הדלקתם נר ראשון? הדילקו אבל ישנתי
ביחד עם כל בני הבית? כנראההה
הצגתם אותו בחלון? כן
ברכתם עליו? לא אני
שרתם שירי חנוכה? בטח ששרו גם העירו אותי
אכלתם סופגניות? איכככ לא אוהבת
שיחכתם בסביבון? כןןןןןןן
מאמינים בנצחון כוחות האור על כוחות האופל ? כמובן דוגלים במרד לשינוי השלטון? לא יש לכם חופש בשבוע הבא? לא
מתכננים משהו מיוחד? כן
שיהיה לכולם סופ"ש נעים וחג אורים שמח!
חג שמחחחחחחחחח

חג שמח ../images/Emo138.gif

הדלקתם נר ראשון? כמובן שכן. ביחד עם כל בני הבית? כן. הצגתם אותו בחלון? לא. ברכתם עליו? כן. שרתם שירי חנוכה? אמא שרה. אכלתם סופגניות? לא. שיחקתם בסביבון? כן. מאמינים בנצחון כוחות האור על כוחות האופל? לא יודעת
דוגלים במרד לשינוי השלטון? לא ממש. יש לכם חופש בשבוע הבא? כן. מתכננים משהו מיוחד? אכן כן
ואגב, אני חדשה פה

Some Might Say

New member
חג שמח :)

הדלקתם נר ראשון? כן ביחד עם כל בני הבית? כמובן הצגתם אותו בחלון? לא ברכתם עליו? כן שרתם שירי חנוכה? בערך P: אכלתם סופגניות? אחת שיחקתם בסביבון? כן מאמינים בנצחון כוחות האור על כוחות האופל? נה, זה אכזרי אבל החכם מנצח, אז לא בהכרח דוגלים במרד לשינוי השלטון? לאדעת יש לכם חופש בשבוע הבא? לא מתכננים משהו מיוחד? בינתיים לא

Maurey

New member
../images/Emo138.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif

מתן4ל

New member
בבקשה:

הדלקתם נר שלישי? כן ביחד עם כל בני הבית? בעבודה (עבד היי-טק
) הצגתם אותו בחלון? לא ברכתם עליו? כן שרתם שירי חנוכה? בערך אכלתם סופגניות? לא שיחקתם בסביבון? לא (אם כי זה היה יכול ליהיות משעשע לראות מנהל משחק בסביבון) מאמינים בנצחון כוחות האור על כוחות האופל ? הרובוטריקים תמיד מנצחים דוגלים במרד לשינוי השלטון? אפשר גם מרד סתם ככה... יש לכם חופש בשבוע הבא? לא (כנ"ל) מתכננים משהו מיוחד? לא

בכל דור עומדים לכלותנו, הלא מורדים

הדלקתם נר ראשון? לא ביחד עם כל בני הבית? לא הצגתם אותו בחלון? לא ברכתם עליו? לא שרתם שירי חנוכה? גם לא אכלתם סופגניות? *2 אחת בטעם שוקולד-שמנת, בעזריאלי - לא היה טעים. ואחת רגילה, אחלה. שכחתי למה סופגניות קשורות לחנוכה..? שיחכתם בסביבון? לא מאמינים בנצחון כוחות האור על כוחות האופל ? כוחות האור - אני מניחה שכ"א יגדיר אותם אחרת. לא בטוחה...אני אפילו לא בטוחה שמי חזק מנצח. גם לא מי שחכם (כי הוא יכול להיות בשימוש של מישהו אחר לטוובת אותו אחר). גם תלוי בקואליציות שלו... בקיצור לא יודעת. דוגלים במרד לשינוי השלטון? מי השלטון שלנו? אולמרט? בוש? בעלי ההון? התקשורת? הפחדנים? הידענים? ההמון? ההמון שטוף המח? חומסקי יאמר שבוש (נראה לי) איך אפשר למרוד בו? יש לכם חופש בשבוע הבא? חצי מתכננים משהו מיוחד? חשבתי שרואים את זיו פניכם .... מסתבר שלא..? שיהיה לכולם חג אורים שמח!

מה ה מצב

New member
חג שמח מלא אור!!

הדלקתם נר ראשון? כן ביחד עם כל בני הבית? כן, אבל לא הבית שלי... הצגתם אותו בחלון?כן ברכתם עליו? אני אישית לא. שרתם שירי חנוכה? כן!! היה ממש נחמד!! אכלתם סופגניות? היו, לא אכלתי. שיחכתם בסביבון? לא מאמינים בנצחון כוחות האור על כוחות האופל ? כן דוגלים במרד לשינוי השלטון? כן בתיאוריה. יש לכם חופש בשבוע הבא? רק קצת. מתכננים משהו מיוחד? כנס קאבום לקומיקס שיהיה לכולם סופ"ש נעים וחג אורים שמח! תודה רבה! גם לך!

למעלה