חג חנוכה שמח!

yonatan samiya

New member
חג חנוכה שמח!

כיוון שהחופש התחיל היום, חשבתי לפתוח שרשור חדש לכבודו
מה התוכניות שלכם לחופש? אולי הולכים לפסטיגל עם עוז וליאת? או שתתסתפקו בלשמוע על הפסטיגל מאחיכם הקטנים? חחחח ביי בינתיים

Yarinv

New member
חג שמח!

אני אנטי מופעי שירים של חנוכה, יש בהם משהו מאוד ממוסחר (מה גם שזה מופע לילדים, לא מבין מה יש לנוער לחפש שם). למזלי אחותי הקטנה התנסתה בפסטיגל שנה שעברה והבינה שזה לא מדבר אליה וטוב שכך. אם כבר תיאטרון בחנוכה אז שילדים ילכו לראות את "אוליבר" (בתור אחד שהייתה לו היכרות טובה עם המחזה ועם התפקיד של אוליבר), גם שירים וגם עלילה ברמה ולא כזאת ששירבטו על הדף תוך שניה וחצי כמו הפסטיגל כמדי שנה. אני מתכנן ללכת ל"כנר על הגג" בקאמרי, שמעתי ביקורות מצויינות. את שאר הזמן אני אנצל לעשות את כל עבודות ה"חופש" של הבצפר ולבלות עם המשפחה

yonatan samiya

New member
מגניב!

גם אני אמנם לא אלך השנה, למרות ששמעתי את השיר של ליאת ושל עוז "האי שלי" והוא ממש ממש מגניב
גם לי יש די הרבה שיעורים ל"חופש", מקווה שיהיה ליחשקלעשות אותם
ו... דבר אחרון: אני ממליץ בחום על "אוליבר", כי עשיתי אודישן (אמנם לא עברתי, אבל לא נורא =\) וההפקה שם והשחקנים בפרט מאוד איכותיים, ברמה מאוד גבוהה. ו... הרבה סופגניות יקחו חלק בחג החנוכה האישי שלי. אבל המוןןןןןן.

yonatan samiya

New member
ועוד דבר...

ה-21.1 זה לא התאריך שבו דילן והוריו (לא הביולוגיים) הסתכלו בספר האדום, על הציורים? ו...לא הבנתי איך ליבי היא ציידת אם היא מתה?

gilad94

New member
תשובות

ה21.1 זה באמת התאריך שטומי הילד (דילן) אדי וסילביה קראו בספר כמו שראינו בפרק 1 של הסידרה,רק שזה היה בשנת 1998,90 שנה אחרי.. בכל החלקים של הלגונה אנחנו מגלים מה קרה לציידים שנה ו9 חודשים לפני שהחבורה הגיעה אליהם ולמה הציידים בעצם מחפשים את ליבי ולמה בעצם הם הרגו את ליבי בפרק 54 (כי הם חשבו שזו אותה הליבי שבגדה בהם והיתנשקה עם דילן בלגונה) מובן? :)

dar dahan

Member
יש לך טעות לגבי ליבי..

ציידי הטיימרים לא חשבו שזאת ליבי שלהם, הם ידעו שזאת ליבי אחרת כי את הליבי שלהם (שכנראה דיברה עם הליבי שלנו בטלפון ובאמצע השיחה התנתקה) הם הצליחו לחסל או להבריח...

0OמומיןO0

New member
וואי קראתי את מה שהסברת והבנתי הכל ../images/Emo70.gif

בכלל לא קישרתי וחשבתי שבגלל זה הם הרגו את ליבי !

למעלה