אמןחג אורים שמח לכל עם ישראל ובעיקר לחיילי צה"ל הגיבורים שלנו... ובתקווה ותפילה שכל החטופים יחזרו למשפחותיהם בקרוב.
אוי איך הייתי שמחה לבצע את הרשימה שלך... בביתי- כמובן. גם אצל הבת כנראה נהיה באחד הימים. אם יהיה לנו מזל בנר האחרון הבן יצא להתרעננות קצרה מלב עזה ונוכל לחגוג ליכוד משפחתי. הורים? סבים? אח? לצערי יהיו איתנו רק בלב. מכל הדודים שלי נותר רק אחד בחיים, הוא בן למעלה מ- 103, הייתי שמחה לחגוג איתו אבל אין לי כרטיסי טיסה לריו דה ז'ניירו.חג חנוכה שמח לכולנו
זה חג שמהווה ליכוד במשפחה אם נישיים אותו בצורה נכונה
נר 1 בביתך
נר 2 אצל הילד/ה
נר 3 אצל ההורים
נר 4 אצל אח/ות
נר 5 דוד/ה
נר 6 סבא וסבתא
נר 7 חבר/ה טובים
נר 8 תבחרו
ולהשתדל לא להכנס לויכוחים מיותרים
ולנסות להנות האווירה של הביחד
לתת לילדים הקטנים להנות מהחג ולצפות לחג הבא
וזכרונות נעימים מהמשפחה .
אמןאוי איך הייתי שמחה לבצע את הרשימה שלך... בביתי- כמובן. גם אצל הבת כנראה נהיה באחד הימים. אם יהיה לנו מזל בנר האחרון הבן יצא להתרעננות קצרה מלב עזה ונוכל לחגוג ליכוד משפחתי. הורים? סבים? אח? לצערי יהיו איתנו רק בלב. מכל הדודים שלי נותר רק אחד בחיים, הוא בן למעלה מ- 103, הייתי שמחה לחגוג איתו אבל אין לי כרטיסי טיסה לריו דה ז'ניירו.
מצטרפת לתקווה שלך לנס שיאפשר לחטופים להשתתף בשמחת החג ביחד עם כל עם ישראל.
כולי תקווה שהבן ייצא להתרעננות ויאפשר לכם לחגוג ליכוד משפחתי מהנהאם יהיה לנו מזל בנר האחרון הבן יצא להתרעננות קצרה מלב עזה ונוכל לחגוג ליכוד משפחתי.
רשימה המתאימה לדור של ילדנו. הלוואי ויכולתי להדליק נר עם הורי, עם הסבא,והסבצא.חג חנוכה שמח לכולנו
זה חג שמהווה ליכוד במשפחה אם נישיים אותו בצורה נכונה
נר 1 בביתך
נר 2 אצל הילד/ה
נר 3 אצל ההורים
נר 4 אצל אח/ות
נר 5 דוד/ה
נר 6 סבא וסבתא
נר 7 חבר/ה טובים
נר 8 תבחרו
ולהשתדל לא להכנס לויכוחים מיותרים
ולנסות להנות האווירה של הביחד
לתת לילדים הקטנים להנות מהחג ולצפות לחג הבא
וזכרונות נעימים מהמשפחה .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.