חג חרות שמח!
« «Pink Girl» New member 3/4/07 #2 חג שמח וכשר../images/Emo70.gifבדיוק היום חזרתי..../images/Emo13.gif היה פשוט..בלתי נשכח מבטיחה לפרט מאוחר יותר, נחתתי בצהריים ועוד עכשיו ליל הסדר..עוד שניה אני נרדמת אבל יש בזה משו מאוד יפה שחזרנו ביום הזה.. [אמנם בלי המזוודות.. ]
חג שמח וכשר../images/Emo70.gifבדיוק היום חזרתי..../images/Emo13.gif היה פשוט..בלתי נשכח מבטיחה לפרט מאוחר יותר, נחתתי בצהריים ועוד עכשיו ליל הסדר..עוד שניה אני נרדמת אבל יש בזה משו מאוד יפה שחזרנו ביום הזה.. [אמנם בלי המזוודות.. ]
R Reuta5 New member 3/4/07 #3 גם אני חזרתי ב2.4 היי גם אני חזרתי באותו יום [!] רק שאני מהמשלחת של אשל הנשיא. אוי את היית אחת מאלו שהמזוודות שלהם נשארו? היו אצלנו המון כאלה. בטח את מגוונים לא? היה המסע הכי חוויתי שיכל להיות, אבל אין כמו בבית.
גם אני חזרתי ב2.4 היי גם אני חזרתי באותו יום [!] רק שאני מהמשלחת של אשל הנשיא. אוי את היית אחת מאלו שהמזוודות שלהם נשארו? היו אצלנו המון כאלה. בטח את מגוונים לא? היה המסע הכי חוויתי שיכל להיות, אבל אין כמו בבית.
« «Pink Girl» New member 3/4/07 #4 גם המזוודה שלי עוד בפולין ;[ ואני מאשל [זאת שירי] באמת אין כמו בבית.
P Pukipsey007 New member 7/4/07 #5 ../images/Emo24.gifחג שמח ../images/Emo9.gif למה המזוודות נשארו שם