"חג ישראלי"- שבת בערוץ המוסיקה

hilagilady

New member
"חג ישראלי"- שבת בערוץ המוסיקה../images/Emo74.gif

שעה ראשונה- 08:00-09:00
צביקה פיק- נאסף תשרי האחים והאחיות- כמו בלדה אושיק לוי- כל תו סופי צדקה- באראשת שרון עזריה- בראשית יונתן רזאל- סך הכל תומר בירן מארח את ארז הלוי- כך ברא אותך הטבע אביגיל כהן- ערב ראש השנה עמיר לב- ערב ראש השנה קובי רכט- כל נדרי חיים משה- כל נדרי בר כהן- עפרה אייל גולן- חלומות
שעה שניה- 09:00-10:00
שרית חדד- היום היום ריטה- מה חשוב היום רמי קלינשטיין- תפוחים ותמרים אפרים שמיר- ערב של יום בהיר אולארצ'יק, קלפטר ושמיר- שיעור מולדת כוכבי הסרט "הלהקה"- אילו ציפורים היונים וששי קשת- הלילה הארוך בעולם הכל עובר חביבי- לילה בכרך שלומית אהרון- על מדרגות הרבנות יגאל בשן ופיטר רוט- היא רק רוצה להתחתן יגאל בשן- בואי נעשה לנו חג הדג נחש- אלוהים שלי
שעה שלישית-10:00-11:00
מוקי- אלוהים שחר סוויסה- בורא עולם התקווה 6- אם אפגוש את אלוהים מוש בן ארי- יה בועז מעודה- מזמור לילה מירי מסיקה- באה אליכם שמעון בוסקילה- מרגיש את זה כנסיית השכל עם אהוד בנאי- תנו לי לשתות (גרסת אוטוביוגרפיה) גידי גוב ואהוד בנאי- הכל בגלל האהבה אריק איינשטיין- שכשנבוא יזהר אשדות ושלומי סרנגה- נערה מהצפון
שעה רביעית- 11:00-12:00
יזהר אשדות- התחלות ברי סחרוף- עוד חוזר הניגון חוה אלברשטיין- צל רן דנקר ועילי בוטנר- שווים דניאל סלומון ורינת בר- סוף הקיץ רפאל מרילא- עד סוף הקיץ ליאור פרחי ושלומי שב- עד הסוף דוד ד'אור ושלומי שבת- הלב יודע דוד ד'אור- כל הכוכבים שלום חנוך ושלמה ארצי- ירח גידי גוב- ריקוד ירח גידי גוב ורונה קינן- הריקוד המוזר של הלב פבלו רוזנברג- הלב הקטן הזה האזנה וצפייה נעימות...ושנה טובה ומתוקה כמו
העורכת, הילה גלעדי

hilagilady

New member
טיסת לילה-הדקו חגורות אנחנו ממריאים לשנה חדשה

ברוכים הבאים לתכנית הכי הזויה בטלוויזיה
אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מחצות ועד 06:00 בבוקר.
"טיסת לילה"- כאן תמצאו את הקליפים הכי נשכחים, נדירים, מוטרפים, משוגעים...הזויים... כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה 00:00-01:00
השיבולים- גוונים הגרובטרון- שיר בבוקר בבוקר / קטעים ממגילת העצמאות אם סי מנצור- כל המדינה שכונה תומר בן אפריים- בחירות איזבו- COOK ME העברית- קיץ TAKE IT SLOW- BRAIN CANDIES רוקפור- עד מדינה אלי לולאי- מאוד ירמי קפלן- תתחיל מאפס ג'נגו- כמו פעם איפה הילד- גלגל את החלום חמי רודנר- מלנכוליה אהובתי ארקדי דוכין- מלנכולי (בהופעה 2005)
שעה שניה 01:00-02:00
ארקדי דוכין ולימור עמר- פרדי על הבוקר שלומי בראל- הגברים בוכים בלילה סטלה מאריס- אישתר היהודים- WHAT ABOUT YOU אלה לורן - OCEAN RHYTHM BY RHYTHM- MOSAIC PROJECT עמרי בר לוי ואמיר אדלר- HEARTBEAT הדג נחש- המכונה של התות שאנן סטריט עם דנה עדיני- SHARE THE CITY הבנות נחמה- So far קורין אלאל ואם סי קרולינה- ביד הבריאה פאנקנשטיין- I WANT YOUR'E LOVE אלרן דקל- מילה שלי תנועת המרי- קחי אותי
שעה שלישית 02:00-03:00
גבע אלון- DAYS OF HUNGER יהודה עדר עם מיקי קם- יש ביצה מאיר אריאל- איך לפעמים אני דויד ברוזה- בצהרי היום (בהופעה) מאור כהן- במדבר זקני צפת- תחכה הזבובים- אמסטרדם דודי לוי- מים כנסיית השכל- תנו לי לשתות טיפקס- התחנה הישנה קובי אוז- זיכרונות מטרופולין- אין לי מקום BLACKFIELD- BLACKFIELD
שעה רביעית 03:00-04:00
מלכת הפלקט- מיליון פעם FADING STAR- SQUID שלום חנוך- אל תקרא לי עם שלמה גרוניך- בוחר בחיים עוזי פוקס- החיים דני בסן- תהיה לנו מלך מאיר בנאי- חלומות אחרים שלמה ארצי- הרדיו הישן דני רובס - פנים ושמות רמי קלינשטיין- הרבה פנים יונתן רזאל- סך הכל אביתר בנאי- תתחנני אלי בועז בנאי- תנופה יהושע- מתנדנד
שעה חמישית 04:00-05:00
אפרת בן צור - צוללת (בהופעה) שרון רוטר- נעים יסמין אבן- אוויר דנה ברגר- חרותי אביגייל רוז- ואולי יעל נחשון- חסר לי שרון עזריה- אי בודד שלי יהודית רביץ- את עושה אותי אמא יפה ירקוני- כשהיינו ילדים שלומי שבת- מה לך ילדה סאבלימינל - לא יכול לישון מירי בן ארי וסאבלימינל- אדון עולם מירי בן ארי - סימפוניית האחים שאנן סטריט עם חוה אלברשטיין- נפשי
שעה שישית 05:00-06:00
יוני רועה- המעגל שבור SANDANYA- FOREIGN AFFAIR רמי פורטיס וברי סחרוף- הדלת ריטה- ציפור זרה ערן צור- כן לציפור שרון הולצמן- מדבר לציפורים אבטיפוס- בוקר טוב עולם אריק איינשטיין ושלום חנוך- מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר אריק איינשטיין ויוני רכטר- גברת עם סלים יוני רכטר- סשה בפסאז' יוני רכטר עם מזי כהן- עוגן הרם גידי גוב- נאחז באויר גידי גוב ושירי ארצי- שיר עבודה דני סנדרסון- זה הכל בשבילך (דון קישוט)
תבלו, העורכת, הילה גלעדי * העורכת אינה אחראית על תופעות לווי אשר עלולות לצוץ במהלך הטיסה או אחריה.

למעלה