חג כריסמוכה שמח!

dht160

New member
הודעה כזאת שלי אתמול נמחקה

זהירות. יש הטוענים שזה
. לדעתי לא ממש

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo41.gifהודעה סופר-חשובה../images/Emo41.gif

יצא תרגום לכל העונה הראשונה בסאבסנטר

Angelus

New member
וואו. תודה רבה!

אני הולך לנסות לראות איך מפעילים את זה.. שוב, תודה רבה!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo122.gifעכשיו הם נזכרו../images/Emo7.gif

כבר סיימתי לראות את כל העונה

Angelus

New member
סיימתי לראות אותה אתמול.. ../images/Emo58.gif

סוף עונה ראשונה
במשך שנה שלמה הם בונים דברים ובתוך פרק אחד הם הספיקו לשבור את זה ולדרוך חזק חזק. לא להשאיר חתיכה אחת שלמה.. הדבר היחיד שלא הבנתי כל כך זה מדוע ריאן עזב עם תריסה? אפילו אם הוא לא הבן שלו אז הוא לא רוצה שאדי יהיה האבא שלו ויהיו לו חיים כמו שלו היו, כילד? בע. מריסה- מה היא מתחילה לשתות שוב פעם. זה עזר בעבר, זה יעזור גם עכשיו? סת'- לעזוב לטהיטי אחרי שריאן עוזב. תוסיפו את זה לרשימה של המוזריות שבו. יש לו את סאמר, או לפחות היה לו אותה. לא נראה לי שהיא תסלח לו על זה במהירות. אה, ואהבתי את זה שהוא הטיח במריסה את האשמה לגבי הכל. היא והאוליבר המוזר שלה. הכל באמת אשמתה. אני אוהב אותה והכל.. אבל היא טיפשה. ריאן- היה חכם מצידו להשתמש בקונדום. וראיתם את זה שהוא לבש שוב את הג'קט-צ'ינו שלו? מזופת P: מריסה אומרת לך אני אוהבת אותך, אתה צריך לזרוק את הכל ולעשות אותה# במקום זה הוא בוהה וחושב. דרך אגב, הם עדיין לא שכבו, נכון? אנה- לא קשורה לסוף עונה, אבל אני רוצה להזכיר אותה בשביל שידעו שלא שכחתי. אני רוצה אותה בחזרה. קייטלין - חחחחחח הבית של קירסטין וסנדי - כאשר קיילב יפשוט את הרגל, הבית יתעקל? הוא חלק מהרכוש? זהו.. תוך שלושה שבועות ראיתי עונה שלמה. עכשיו נחכה קצת ונתחיל את העונה ה-2.

../images/Emo58.gif גם אני סיימתי לראות עכשיו.

עונה ראשונה! אז ככה.. אני בהלם. איך אפשר לעשות דבר כזה? הם פשוט הרסו עונה שלמה!@# גם אם ריאן חוזר מה שבטח יקרה. מה זה משנה? זה יהיה טיפשי. כלומר הוא עזב אותם הוא עזב! זה רק אני או שזה פשוט ממש ממש עצוב? ולמה סת' עזב ככה, כלומר מה? הוא יגיע לטהיטי ו.. לא ידבר עם ההורים שלו כל הקיץ וגם לא עם סאמר? פשוט הכל הולך להיות רע עונה הבאה. גם קלב פשט תרגל.ומה הטיפשות הזאת עם מריסה? כל פעם שיקרה משהו רע יחזירו תעניין שהיא שותה? באמת הגזימו קצת נראה לי. בכל מקרה זאת דעתי. ונכון אתה צודק לגמרי! זה הכל האוליבר הזה. וחוץ מזה לא הבנתי איך פשוט החליטו שזה התינוק של ריאן? ואם זה אדי הנוולה הזה??? למישהו יש תשובות??? או סוף עונה אחר?

A 1525

New member
אין לי הרבה מה להגיד|ספויילר|.

חוץ מזה שאני מסכים איתך ועם Angelus, הסיום עונה היה מאכזב. בכלל כל השתלשלות האירועים לקראת סוף העונה הרסו.. אבל מה לעשות, ככה זה עובד בסדרות טלוויזיה
..

Angelus

New member
../images/Emo4.gif אופרות סבון, התכוונת לומר.

כן, כן. גילתי את זה לא מזמן ואני מתכחש לעובדה שהסדרה מקוטלגת כז'אנר של אופרות סבון # (מישהו אמר היפים והאמיצים?). זה ממש לא אופרת סבון! במחשבה שניה..
כללי.. לא משהו ספיציפי. משהו על איך שהעונה הולכת ככלל... השתלשלות האירועים בסדרה וההרס המוחלט בסוף העונה ( בעצם זה כן נחשב לספוילר) דיי מזכיר לי אופרת סבון. damn it, היה עדיף אם היו מגדירים את זה כסדרת נעורים. דרמת נעורים! כן..

למעלה