סיימתי לראות אותה אתמול.. ../images/Emo58.gif
סוף עונה ראשונה
במשך שנה שלמה הם בונים דברים ובתוך פרק אחד הם הספיקו לשבור את זה ולדרוך חזק חזק. לא להשאיר חתיכה אחת שלמה.. הדבר היחיד שלא הבנתי כל כך זה מדוע ריאן עזב עם תריסה? אפילו אם הוא לא הבן שלו אז הוא לא רוצה שאדי יהיה האבא שלו ויהיו לו חיים כמו שלו היו, כילד? בע. מריסה- מה היא מתחילה לשתות שוב פעם. זה עזר בעבר, זה יעזור גם עכשיו? סת'- לעזוב לטהיטי אחרי שריאן עוזב. תוסיפו את זה לרשימה של המוזריות שבו. יש לו את סאמר, או לפחות היה לו אותה. לא נראה לי שהיא תסלח לו על זה במהירות. אה, ואהבתי את זה שהוא הטיח במריסה את האשמה לגבי הכל. היא והאוליבר המוזר שלה. הכל באמת אשמתה. אני אוהב אותה והכל.. אבל היא טיפשה. ריאן- היה חכם מצידו להשתמש בקונדום. וראיתם את זה שהוא לבש שוב את הג'קט-צ'ינו שלו? מזופת P: מריסה אומרת לך אני אוהבת אותך, אתה צריך לזרוק את הכל ולעשות אותה# במקום זה הוא בוהה וחושב. דרך אגב, הם עדיין לא שכבו, נכון? אנה- לא קשורה לסוף עונה, אבל אני רוצה להזכיר אותה בשביל שידעו שלא שכחתי. אני רוצה אותה בחזרה. קייטלין - חחחחחח הבית של קירסטין וסנדי - כאשר קיילב יפשוט את הרגל, הבית יתעקל? הוא חלק מהרכוש? זהו.. תוך שלושה שבועות ראיתי עונה שלמה. עכשיו נחכה קצת ונתחיל את העונה ה-2.