חג כשר?!

שלקוששש

New member
חג כשר?!

כאן!!! אתם מוזמנים לספר לנו איך עבר הפסח שלכם... והנה שלי: בגלל שאני עשוה שרות לאומי, כל הפסח עבדתי חוץ מהימיי חג המוכרים בציבור היה נחמד ביותר אני אוהבת את העבודה שלי ;) ככה.. גם האוכל היה סבבה פשטידות של מצות מצה עם ביצה.. משמין אבל נחמד ביותר.. הערב פסח היה מעפן אבל לא נורא... אני מקווה שנהנם וטיילתם אני טיילתי בחלומות שלי.. היה נחמד שם חחח

../images/Emo26.gif

פסח הזה לא היה כיף, היה עצוב. סבא שלי נפטר לפני כמה חודשים, הוא היה תמיד במרכז המשפחה בהכל. בעיקר בפסח. והשנה לא הרגשתי אותו הדבר, לא הרגשתי כמו בכל שנה... פסח לא היה פסח בשבילי
כשר? פסח הזה, כמו בכל פסח
, אני אוכלת לחם חופשי...
את האמת? לא מבינה את כל הקטע הזה של לא לאכול לחם, כי בשאר השנה הלחם הוא כ"כ מקודש... מקדשים עליו, יש ברכה מיוחדת. אז למה פתאום הוא הפך ל... איך להגדיר את זה?
טיילתי, גם אני, כמו שלי, בחלומות
וכן, גם לי היה נחמד שם

שלקוששש

New member
גם לי זה היה שנה שעברה

הסיפור עם סבא ו... אני גם לא מבינה, מה אנחנו אשמים שהם הלכו 40 שנה במדבר ולא היה להם 5 דקות לחכות ללח ויצא להם מצות!? חחח

זה בכלל לא נראה לי נכון...../images/Emo6.gif

הכי הגיוני שאם זה לא תפח (ככה כותבים כן?
) אז יצא כזאתי לאפה
מצה לוקח להכין יותר זמן מלחם... מטומטם בכלל כל הסיפור הזה
בדיוק כמו בשר וחלב... אסור לאכול בשר וחלב בגלל פסוק אחד מסכן "לא תבשל גדי בחלב אימו"
(אל תשאלו איך אני זוכרת את זה
) די מפגר! עשו טררם גדול, ממשהו קטן...

RTur

New member
החג שלי דווקא היה כיף..

לא חגגנו את היום הראשון עם כל המשפחה כי נסענו אמאבא, אחי ואני לצפון ל-3 ימים באוהלים והיינו במרכז קנדה (החלקה על הקרח.. שולט!
), הבניאס (המפל הזה שהיינו אמורים להגיע אליו בטיול השני אבל בגלל עיכובים עשינו מסלול קצר ולא ראינו אותו חח אז עשיתי השלמה..) ושיחקנו באולינג והיה כיף.. אחרי זה הייתי בהופעה של קרן אבראשי בתמונע והייתה הופעה מצויינת! אתמול עשיתי ראסטות חח
ובערב עשינו ארוחה עם כל המשפחה + סבא וסבתא ועוד סבתא ודודה.. וגם היה כיף.. עכשיו אני מתעסק בהקלטות

היהה כיףף../images/Emo204.gif

וממש מצחיק היינו כל המשפחה מצד האמא ביחדד ואכלתי הרבה מצות עם שוקולד

למעלה