חג מולד שמח!!!!! ואיתו אני מביא ..

ShinAkuma

New member
חג מולד שמח!!!!! ואיתו אני מביא ..

מתנות.... METAL SLUG 5 יצא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

XplowBoy

New member
מצאתי אותו

הוא להורדה באימיול למיים(פרוצה) טוב כנסו ותורידו ed2k://|file|ms5_mame_+_metal_slug_5_by_Lyon.rar|31711190|1DCAAA3EC4BF09F12E9B0BEBCE719219|/

ET2k

New member
וואו

אם תעשו חיפוש METAL SLUG 5 בGoogle תגיעו לעוד כמה אתרי הורדה. המשחק לא עובד עם Neorage X (כתוב שהמשחק חייב לפעול על לוח מקורי),אבל הוא בהחלט עובד עם הגירסה הפרוצה של Mame שמגיעה עם המשחק כבר. הגעתי רק למשימה השניה (אני מחכה לחבר שלי כדי לשחק ביחד),והמשחק ממש הפתיע אותי לטובה עד עכשיו לעומת 3 &4.האויבים מקורים למדי,ולמען האמת אני חושב שהגראפיקאי הושפע מהחטיפה בקולמביה...גם המוזיקה לא מאכזבת,תקשיבו להתחלה של המשימה השניה.יש קטעים מגוונים למדי,למרות שקצת הגזימו עם החיתוכים ...

ET2k

New member
אופס

מגוונים..התכוונתי לקטעי האקשן,לא למוזיקה.

XplowBoy

New member
יווו שכחתי שזה כבר ירד אצלי חחח

ולא הייתה עושה כלום בלעדי! אתה יכול לבקש עזרה מהחברים שלי MegaTom X sweeetom ו Gold Ken אנשים טובים הם יעזרו לך

XplowBoy

New member
גמרתי את מטאל סלוג 5 עכשיו

צר לי לעכזב אותכם... המשחק כזה קצר ומסריח... לא היה כזה כיף לשחק בו! המשימות היו משעממות בקיצור זה המטאל סלוג הכי מכוער ששיחקתי בחיים שלי! ולא הבנתי חצי מהעלילה! מה הקטע של המסכה הזאת???? למה בסוף אני הורג כמו עטלף ענק כזה עם גולגולת בבטן(
)

eyalgr

New member
...

כאילו שהעלילה שלא הייתה במשחק הראשון הייתה יותר טובה. דרך-אגב, זה רק אני או שבמשחק הראשון הבוס דומה באופן מחשיד לסדאם?

eyalgr

New member
הי סיימתי להוריד מאי מיול

וזה באמת מאכזב!
מה שplaymore עשו לsnk...

XplowBoy

New member
כבר האהבתי יותר ת'ראשון...

שם לפחות זה היה יותר מסודר כל הקטע עם המסכה נשמע לי מטומטם

ET2k

New member
נכון,אבל

אני חושב ששלוש וארבע היו יותר מדי דומים לראשונים,ב5 היו כמה משימות מקוריות כמו המשימה במצריים והקטע במטרו עם העכביש. אבל אתם צודקים,המשחק יותר מדי קצר,ומי שישלם עליו כסף לפס2 הוא באמת קצת פרייאר,אלא אם כן הם יוסיפו עוד דברים.

XplowBoy

New member
לדעתי מטאל סלוג X הכי סבבה!

הוא דומה מאוד למטאל סלוג 2 אבל המשימות קצת שונות לפני מה שאני זוכר ורק במטאל סלוג X יש סופר נשקים 3 היה גם מאוד מעניין וכיף ו4 לדעתי היה משחק דיי דפוק... הוא היה חדש אז התלהבנו ממנו אבל ככה הוא חתיכת חרא! מה זה לכחו לי את השחקנית!(אני משחק עם זאת עם הבנדנה) רגע עכשיו סדר מה היה המשחק הכי מוצלח: 1.מטאל סלוג X 2.מטאל סלוג 3 3.מטאל סלוג 4 4.מטאל סלוג 2 5.מטאל סלוג 1 6.מטאל סלוג 5

eyalgr

New member
היפה הוא שגם MS5 הוא משחק יפה,

אבל יחסית לשאר הסדרה הוא לא טוב. חבל שאין עוד סדרות כמו מטל סלאג!

gilsasson

New member
יש לי את מטאל סלאג 3 ל-ps2

אבל אתה בטוח שאין את 5 לסוני2?

XplowBoy

New member
יש לי את מטאל סלוג X לPSX

איזה פרייר יצאת! מי קונה משחקים של ניאו גיאו לפליישטיישן 2

gilsasson

New member
פראייר??? קונה???????

1. אני לא פראייר! 2. לא רניתי. אני צרבתי לבד מהרשת. 3. אז מה אם זה של נאו גאו... אל תשכח שלא מזמן אתה אישית ביקשת ממני משחקים של מגה דרייב לפלייסטיישן ככה שאין לך זכות דיבור לומר עליי שאני פראייר. 4. יש לי גם את מטאל סלאג איקס לסוני.

למעלה