חג מולד שמח

danield

New member
חג מולד שמח

רשית רציתי להגיד חג מולד שמח לכול הנוצרים שפה... וכמובן מזל טוב לאמט. ושלישית רציתי להגיד שהייתי הפורום שירים בתפוז והם לא ענו לי אז חשבתי אולי משהו פה יוכל לעזור לי: אני מחפש שיר צרפתי ישן ששמו" מון שרי" בתודה מראש דניאל נ.ב. מתגעגע למחבקת...

MERRY X-MAS ../images/Emo70.gif../images/Emo139.gif

חג המולד הוא חג מקסים,בניגוד לסילווסטר הקולני וההיסטרי,בלי קשר לאיזו דת אתה משתייך.לא חייבים להיות נוצרים-אני תליתי על דלת הבניין כמה כוכבי זהב ובובות קטנות של סנטה קלאוס
. יש פורום של "פרנקופילים", אוהבי כל מה שצרפתי (נדמה ששם הפורום הוא תרבות צרפת),תנסה לשאול שם על השיר, אם כי נראה לי שכדאי שתהיה טיפה יותר ספציפי כי לחפש שיר צרפתי בשם "מון שרי", זה כמעט כמו לחפש את משה לוי בספר טלפונים.

סחטיין

על הקישוטים... איך הם משתלבים עם החנוכיה אגב?
עוגי רצה לקנות בשוק הכרמל אורות מנצנצים אבל התקמצן ברגע האחרון...

הו החנוכייה... ../images/Emo138.gif

הפכתי לחביב הרב,השכן מהבניין ליד ( עם הבן שלו,הצדיק,שעושה לי עיניים). מאז ראה את החנוכייה תלוייה על מעקה המרפסת הוא לא עוזב אותי. כשסיפרתי לו שנסעתי עד בני ברק
(כלומר,כוכב מאדים)בשביל לקנות אותה עיניו נצצו מהתרגשות. וכמו שלירוי אומר אנחנו מולטי דיציפלינריים ולכן חוגגים גם את חנוכה וגם את חג המולד. לי באופן אישי היה גלגול נוצרי שהיה קשור מאוד לחג המולד(M.- צריכים לבדוק את זה בהזדמנות) ולכן חיבתי הרבה לחג הזה (ולכמרים צעירים לבושי גלימות...).

.m

New member
נסיך יקר, רק תגיד מתי

(אחרי שאני אחזור, כמובן
)
mai

סליחה-את לא ישנה ../images/Emo35.gif

ב-DC שבע שעות אחורה,כלומר 04:50 AM. חוץ מזה,הבחילה
שהייתה לי יומיים אחרי הפעם הקודמת,עדיין זכורה לי.

.m

New member
יניב, כריס ואני עדיין מקשקשים פה...

אבל עוד מעט אני אשן
ודאי שהייתה לך בחילה, הגוף שלך התחיל לנקות את עצמו. הוא עדיין לא סיים, אגב...
mai

.m

New member
אתה יכול באמת ובתמים לומר

שלא נותרו בך משקעים בכלל בכלל?
mai

.m

New member
וזו הכוונה

משקעים גורמים לסוג של ערפל, אנחנו חושבים שאנחנו רואים תמונה ברורה, אך בפועל היא מוארת מזוויות מסויימות ומוצגת דרך פילטרים כאלה או אחרים. ברגע שאתה פורק החוצה את המטען, אין יותר פילטרים. (במקרה הזה הגוף ניקה את עצמו בצורה פיזית של בחילה/כאבי ראש/..., אבל זה יכול להיות גם עייפות מוגברת - פריקה בחלומות, בכי או התרפי צחוק או התקפי רעד בלתי נשלטים וכו´) כמובן שיתכן ופרקת רק חלק מהמטען, ולכן ירדו רק חלק מהפילטרים - במקרה זה התמונה ברורה יותר, אך אינה ברורה לגמרי ושוב - רק תגיד מתי, ואני לרשותך
mai

.m

New member
גם. אבל לא הייתי מוותרת על זה...../images/Emo13.gif

.m

New member
משהו מצחיק אותך?

שאני אשלח איזו
להטריד אותך בלילה?
mai

למעלה