חג מימונה שמח...היה מקסים חוויות ותמונות

חג מימונה שמח...היה מקסים חוויות ותמונות ../images/Emo13.gif

מחר
לילה טוב מדבי

ואחרונה

את המוסיקה שהתנגנה ברקע אי אפשר להעביר בתמונות. במהלך החגיגה פתאום השתלטו מליון רקדנים. אחרי שהיו מספיק מופלטות להאכיל גם אותם פרשנו...אני בטוחה שהם נתנו אחרי לכתנו מופע ריקודים. ? ? ? תמונות?

יוווו איריתוש לא ידעתי שצילמת? חה חה חה חה

איזה יום מטורף , בבוקר קמתי לנקות ונסעתי לעבודה ומאז שחזרתי נרדמתי ועתה לריקודים
כשאחזור אדלה ממצלמתי את התמונות שצילמתי ועדיין לא ראיתי
אירית רוני מהממת טל מהממת ונתן מתקתק ושלא נדבר על כוכב הערב :מנהל המימונה והמופלטה אדון שי אבן חן
רשמית אני מודיעה :
בשנה הבאה מימונה אצל אירית ושי
חייבת לזוז נפגש בקרוב דבוש

טוב הנה כמה תמונות מהמימונית שנערכה אצלי../images/Emo140.gif

נתחיל במתוקים שהכנו אני ואחותי ...מרציפן, תמרים,בוטנים....

והנה עוד....חבל שאי אפשר להעביר את המוסיקה...

אבל אפשר לתאר.......אהלן וסהלן אהלן ביכום..פרחתום אלבי ניפרח ביכום........

שכחתי להוסיף: אוכלים מופלטה ....../images/Emo13.gif

וכאן המלכה סבתא טיטי [אימי] הנכדה שירי [בת אחותי] אבא יובל [גיסי] ובעלי היקר איציק. רגע של נחת

הופה הופה נחשו מי בתמונה???

אירית אבן חן ואחת משתי הנסיכות רוני המדהימה. אה אירית איזו תמונה...אני יכולה לחבוש עוד כובע???? מהיום אני גם צלמת
זהו להיום ....נפגש שוב במימונה הבאה ב"ה.....
לילה טוב
דבוש

נראה שהצלחת להכניס יופי לאוירה...

אי אפשר לקרוא ולא לשיר ויחד עם זה מתחילות מחיאות כפיים אבל נשארתי בלי הטעם אני הייתי עסוקה כל החג בעבודת שורשים של בני שהוגשה היום אז מימונה לא חגגתי יש מצב לטעימות גם אחרי החג????????????????? סתם... הכל נראה מדהים וטעים מתי אנחנו מדברות??? לפני שאת נעלמת ללפלאנד?

../images/Emo13.gifשלום עינבל , אטלפן אלייך מחר ונקשקש....

בהקשר לטעימות נאלץ לדחות לשנה הבאה כל האורחים שלי הולכים עם מה שנשאר.... אחרת הכל ישאר אצלי בבטן אם כל הכבוד לאורגני ויש כבוד ,אי אפשר לעמוד בפיתוי העוגיות המרוקאיות עם הסוכר הלבן
ושלא נדבר על המופלטה .....הנחמה היחידה בה שהיא משומנת בשמן קנולה מופלטנולה
ביי ממי ולילה טוב היום אנוח מוקדם דבוש

וואווו מימונה בפורום! איזה כייף!!!

תודה לאירת ולדבי על התמונות והשיתוף ועל כך שננתם לאלה שלא חגגו את המימונה, כמוני, את התחושה כאילו השתתפנו בחגיגות קולללוללוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו דבי - כל הכבוד על הפירוט אירית ( או דודה אירית
) איך נדע מי הוא מי ומה בתמונות שלך?!
מבקש פירוט מפורט ושוב תודה לכן
תרבחו ותסעדו

למעלה