חג סוכות שמח ושבת שלום

חג סוכות שמח ושבת שלום../images/Emo48.gif

יום מתיש עבר על כוחותינו. רגיעון, המופנם הצעיר וקטנצי'ק בנו סוכה משגעת. אני בישלתי למוות... ועוד הייתי באזכרה בבוקר. ואור שלי עשתה עם חברה ים של קישוטים לסוכה. עכשיו אני עם הקפה ביד אחרי שחרפתי שעה וחצי. היה נפלאאאאאא. בערב נחגוג בארוחה עם אורחים/חברים בסוכה. והילדים כל כך מחכים. איזה כיף לנו. שיהיה חג שקט ושמח לכולם,

חג שמח לכולם ../images/Emo48.gifאני.....

אני לבד הערב . למה? האפרוחיות עם אבא ובן זוגי בביתו, אולי מחר יבוא??? אבל לא נורא אני דוקא נהנת נא, לא לרחם עלי . אני זקוקה לקצת עם עצמי ובחרתי בלהיות לבד היום. אז שיהיה לכולם שנה טובה וחג סוכות עליז ומאושר וכמובן שלו ורגוע.
באה מאהבה , חיה מאהבה
.

rolan

New member
איזה כייף

רוצה גם... סוכה. כשהייתי קטנה, אבי נהגה לבנות לנו כל שנה סוכה ויחד עם אמא, קישטנו אותה. אני זוכרת את הגשמים שהרסו לנו את השרשראות והציורים בהם קישטנו... חג שמח לחיים

blonda3

New member
חג שמח...../images/Emo8.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

|אצלינו חג הסוכות תמיד מעורר רגשות מעורבים כי מצד אחד זה יום הולדתו של אבי....יומים לפני ומצד שני זה יום מותו של בן דודי שנהרג כשהיה נער והימים האלו תמיד קשים בשבילי. השנה בכלל מאד מוזר לי. לא חגגנו לאבי יום הולדת. בד"כ לא חוגגים..מאז מות הבן דוד.... וגם לא עושים הזכרות..שגם זה חסר.... ובנוסף... ילדיי הגדולים בחרו לחגוג עם משפחת אשתו של אביהם....שזה מצד אחד בסדר ומצד שני לא.... כלאמר-אנחנו במשפחתי לא חגגנו, כל אחד היה בביתו, אולי כי לכולנו קשה עם הימים הללו בגלל מה שכתבתי לעיל... או בגלל שאנחנו לא דתיים ולא שומרי מסורת וכו'... אז נכון שניסיתי להזמין את הילדים שלי אליי ולו היו באים הייתי מכינה ארוחת חג, אבל... הם העדיפו ללכת לשם...למשפחה האחרת...שהפכה למשפחה שלהם....ואני-מצד אחד שמחה כביכול בשבילהם שיש להם היכן ועם מי להיות..ומצד שני-איפה אני? האם רק כאשר אהיה מסודרת עם בן זוג כמשפחה רק אז הם יבואו לחגוג איתי? אז נכון שכשאני מזמינה אליי לארועים כמו יום הולדת הם באים אבל....בכל זאת-זה קצת צובט בלב. אז-אני והקטנה היינו עם האבא שלה אצלו בבית. לא היינו לבד.אבל הכל בתחושה מאד מוזרה. כי ילדיי לא איתנו..ואולי גם זה יבוא..... שנחגוג כולנו ביחד. ובנוסף-ילדיו..לא מוכנים לקבל אותי ואת הילדה שלי...הם לא רוצים לפגוש אותנו הם מוסטים ע"י האמא שלהם(אולי בצדק?), וגם זה לא נעים. בקיצור-שמח לנו במשפחה. והעיקר-הבריאות |חיבוק

למעלה