חג שמח../images/Emo13.gif
אני בכלל לא מרגישה שחג... קודם כול אני עובדת כול השבוע,אומנם בביה"ס מסיימים מוקדם יותר כי יש קייטנה(שזה נחמד כי יש הצגות והפעלות כולשהן) בסוכות ולא לימודים רגילים ועדיין רק בסביבות 2 וחצי אני אהיה בבית,כול הבנות שירות בביה"ס משוחררות מעבודה בסוכות אבל אני לא בגלל שאם אני לא מגיעה 6-7 ילדים לא יגיעו לבית הספר בגלל ההסעה(אם אני לא באה ולא מוצאים מחליפה להסעה אין אישור להסיע תלמידים) וגם את ה15.10 שזה האיסרו חג והביה"ס לא עובד קבעו השתלמות סית ספרית שנדחתה מהקיץ בגלל המלחמה לבנות שירות וכמובן שאני לא רוצה להחמיץ אותה... בנוסף קבעתי עם המחנכת של הכיתה שניסע לביקורי בית אצל התלמידים בסוכות וחשוב לי (למרות שאני לא חייבת) להיות בביקורים האלה ולקבל קווים נוספים על הילדים... יש לי גם הרצאה בעכו לנוער במצוקה מעמותת על"מ בנושא שירות לאומי כי הצבא לא רוצה לגייס אותם ורוצים שתהיה להם מסגרת,זה שאין לי ניסיון בלהעביר הרצאות ואני בקושי יודעת מה להגיד(אני בונה על אילתורים...)אלה נושאים בפני עצמם,תוסיפו את העובדה שאני לא רוצה לדבר על העמותה שלי(יש לי בעיות איתה לאור ניסיון העבר של השנה שעברה ואיבדתי בה אמון וככה לא משכנעים...) אלא בכלליות על השירות לאומי וחוץ מיזה אני בכלל לא מכירה את עכו ואני עלולה לא למצוא את המקום...לפחות נכון לדקה זאת הצלחתי לגייס חברה שלי שתבוא איתי ואחרי ההרצאה המהוללת סתם נטייל בעכו,שמעתי שיש שם איזה פסטיבל תיאטרון או משהו כזה וזה נשמע מעניין לאללה
אגב,השבוע הייתי במחזמר "המפיקים"-נהניתי מאוד מהמשחק האדיר של שלמה בראבא,דרור קרן,איציק כהן,אלי גורנשטיין,עידן אלתרמן,הילה עופר וכו',היה אדיר מכול בחינה-משחק ושירה,אבא שלי ואני יצאנו זורחים(הרבה יותר מאשר מ"הלקהלה" שראינו גם לא מזמן) ואני ממש לא מצטערת שהתעקשתי ללכת על חשבון המנוי של ההורים דווקא להצגה הזאת(יש מנוי זוגי לאבא ואמא,הודעתי שאחד מהם יאלץ לוותר על המחזמר כדי שאני אלך במקומו,אמא ויתרה),מומלץ בחום ושווה כול שקל.חוץ מיזה שהיינו שורה שנייה וזאת בכלל חוויה מיוחדת לראות את התזמורת החיה מתחת לבמה ואת כול העוויתות של השחקנים לפרטי פרטים. סוכות...יש לי גם שיעורי נהיגה(השבוע החלטנו שנעשה מרתון כדי שיהיה כבר טסט ראשון לפחות)ועבודה עם הילדה בת 3 עם שיתוק מוחין שאני איתה בימי רביעי אחרי הצהריים(הייתי מלווה שלה בהסעה כי היא שכנה שלי מסתבר ואחר כך לצערי העבירו אותה להסעה נפרדת כי ההורים טענו שהנסיעה ארוכה מידיי לילדה קטנה אבל אחרי יומיים קיבלתי טלפון שהם רוצים שאני אעבוד עם הילדה אחרי הצהריים בתשלום בגלל שהיא נקשרה אליי וגם הגננת שלה אמרה שאני באמת מתאימה לתפקיד ושהיא קשורה אליי יותר מלמלווה שבהסעה הפרטית שלה)ואת ההיא מכפר תקווה שאני אצלה בימי שני...ויש לי עוד כמה תכנונים,איך הכול ידחס אין לי מושג,מין הסתם חלק ידחו או יבוטלו,סך הכול נראה לי שסוכות יהיה עמוס בפעילויות כמו שאני בסופו של דבר מאוד אוהבת ומזמינה את זה לעצמי... לא בנינו סוכה,מגיל צעיר אני לא ממש זוכרת שבנינו...מי זכה אצלכם בתחרות,מיתר? החלמה מהירה לאח שלך
מקווה שיהיה לכולם חג סוכות מדהים,נצלו אותו כי אחריו נכנסים לשגרה דיי ארוכה עד החופש הבא(מזה חופש???)