חג סוכות שמח לכל פורום המסע לפולין!

חג סוכות שמח לא יאומן שכל שנה אני

שאני גדל אני פחות מרגיש את החג הזה כבר לא בונים סוכות וסתם זה נראה כמו יום חול לפחות החופש הכי כייף!!!

נטלי 100

New member
לפי הפרטים שלך אתה בן 16..

והמשפט הזה של אנשים בני 80 ומעלה.. יושבים לעשות ארוחת חג בסוכה.. מעבירים ת'חג בסבבה.. לפחות לשמור על המסורת לא?.. ~נטלי~

•BluEyeS•

New member
אני בת 17 ואני נורא נהנית מהחג :p

למרות שאנחנו די חילונים גמורים חחח [אני מאמינה בכל אופן] מסורת זה נחמד :p אבא הקים את הסוכה ואני עזרתי! אני ואחותי קישטנו זה כיףף =]

גם אני חולהעל סוכות אבל ההורים

חושבים שאם אנחנו בני 16 ו18 אנחנו הפסקנו להתלהב חחח אבל הבטחנו שמשנה הבאה נקנה סוכה ונקים אותה וחברים שלי עשינו שנה שעברה סוכה לא משהו חחח החזיק יום אחד ואז גשמים העיפו את הסוכה לא משהו הלך לנו אבל משנה הבאה אבא הבטיח סוכה כתפארה!! אז איך אומרים בשנה הבאה בסוכה הבנויה

טיפקסית

New member
חג סוכות שמח וחגיגי לכולם

אחד החגים האהובים עליי הגיע... הערב יש לנו מסיבה בסוכה של הקיבוץ אבל בבית אין לנו סוכה. מחר הקיבוץ שלנו חוגג 60 שנה לעלייה למקום שאנחנו יושבים בו עכשיו,עברנו מהעיר נהריה למקום שאנחנו ממוקמים בו עכשיו,אז מחר יש יום שלם שמוקדש לשחזור העלייה למקום ההתיישבות ואתם תקבלו תמונות בהמשך. אהה כן ביום חמישי הופעה של הדג נחש בק.חיים שוווווה להגיע

חג שמח....

מי רוצה שאני אתאשפז בסוכה שלו???? חחחח סתם בצחוק שיהיה לכולכם חג שמח וחגיגי. תאכלו הרבה בסוכה ויותר טוב לכו תהיו אושפיזינים אצל אחרים חחחחחחחח ואל תשכחו ששלומית בונה סוכה מוארת וירוקה............

Lp Fairy

New member
חג שמח!!!!!

הייתי אמורה לבנות עם חברה שלי סוכה בבית..אבל אפילו לנו כבר אין כוח..(כול שנה במשך 3 שנים שאנחנו בונות..חחחח)

למעלה