חג סוכות שמח

חג סוכות שמח

חברים וחברות יקרים
החג בפתח ואצלי בלב, כאילו חור נפער
החג, לא מה שהיה
אהרון שלי כל כך אהב את החג
גם כשהיה חולה עזר לבן הצעיר להעלות את הסוכה מהמחסן ולהרכיב אותה
עכשו, אפילו ארבעת המינים אין בבית כי הבן הצעיר כבר חילוני ואני והבת נוסעות לחג לבת הגדולה והסוכה תשאר כאן לבד, בדיוק כמו לפני שנתיים כשאהרון היה בבית השמש והמחותנים הזמינו אותנו אליהם.
כל כך עצוב, ההרגשה כאילו המשפחה מתפרקת, אין ראש משפחה ואני מרגישה כמו נווד ממקום למקום
בכל זאת, אני בטוחה שאהיה שמחה עם הבנות והנכדים
מאחלת לכולם חג שמח ומהנה בחברת בני משפחה ומכרים
הכי חשוב בריאות טובה ומצב רוח טוב ולראות את הטוב שיש עוד לפנינו
אוהבת, טובה

טילי66

New member
טובה חברתי היקרה

כמה עצוב היה לי לקרוא. אני מרגישה כמוך אתמול היה לי יום של בכי אין לי כוח הכתפיים לא סובלות יותר את העומס.
מי יתן והמצב רוח שלנו ישתפר.תהני מהילדים והנכדים אני קוראת להם "נכסים" אוהבת ומחבקת בשורות טובות תמי

ענתי44

New member
תמי יקרה

אני שולחת לך חיבוק והלוואי שיכולתי להיות לצידך ולצד טובה ולחבק את הכתפיים העמוסות, מאחלת לך ליהנות בחיק "הנכסים" ולשאוב מהם עידוד וחיזוק.

ענתי44

New member
יקירה, מבינה לליבך

טוב כתבה לך תמי, היאחזי ב"נכסים" שיזרו לך במתיקותם להמשיך ולהתמודד עם החור בלב. הלוואי והיתה לי משפחה משלי כדי לקבל מהם חיבוק ותמיכה ברגעים קשים.
טובה יקירה, הלוואי ויכולתי להקל על הכאב הזה שבך. כל מה שאני יכולה לחבק אותך במילותיי.

טילי66

New member
ענתי יקירתי

המילים שלך מחממות את הלב רגישות על. היום יום חדש אני לא במיטבי עדיין אבל מרימה את עצמי והולכת מתפללת ליום קל. בשורות טובות.
נשיקות לאמא.חיבוק תמי

חג שמח!

המשפחה לא מתפרקת חלילה היא גודלת ועוברת שינויים, כמו אצל כל משפחה. מקווה שתלמדי להינות מהחגים כפי שהם ולא כפי שהם היו..... ולא חייבים לבנות סוכה אם אין למי לבנות אותה.

למעלה