חג עצוב נורא!

• פותח הנושא rlsy
  • פורסם בתאריך

rlsy

New member
חג עצוב נורא!../images/Emo7.gif

אני יושבת כאן אחרי ליל הסדר וממש עצובה לשמוע שממש שקוראים את ההגדה מקבלים ידיעה על פיגוע בנתניה. איך אפשר להמשיך לקרוא את ההגדה תגידו לי כשאתה מרותק לטלויזיה ורוצה לדעת מה קורה. איך אפשר לעשות סדר כשאנשים אחרים ממש לא הצליחו לעשות זאת גם כשרצו. טוב קראנו איך שהוא את ההגדה, אבל זה נורא עצוב מה שקרה. ידעתי שיקרה משהו זה עושה לי רע. אבל למרות זאת אני מאחלת לכם שוב חג שמח ובלי לשמוע על עוד פיגועים. סיגל

anat30g

New member
אם עברנו את פרעה....

אנחנו שמענו על הפיגוע אחרי שסיימנו את הסדר... כל כך עצוב... בעצם "עצוב" זאת מילה חלשה לתאר את המצב ואת ההרגשה... מישהו שלח לי בדואר את זה... > שרדנו כבר את: > > הארמים > הבבלים > הייוונים > הרומאים > הפרסים > התורכים > הגרמנים > הבריטים > הירדנים > המצרים > הכנענים > המצרים > העמלקים > החיווים > הפריזים > האמורים > הפלישתים > הסורים > העיראקים > הלבנונים > > אז שהפלשתינאים יהרסו לנו את המצברוח? חבל רק שזה לא מסודר לפי הסדר ההיסטורי - אבל זה נכון - שרדנו - ועצם הסדר הוא להזכיר לנו ולהעביר לילדינו את המסר הזה... אז אם עברנו את פרעה, נעבור גם את זה. ענת

דיאנה1

New member
גם אנחנו העברנו את כל הסדר בלי

לשמוע על הפיגוע הנורא. וכך הצלחנו להנות ממנו. עדיין, היו כמה קטעים בהגדה שגרמו לנו לנוד בראשנו ולומר "כמה רלוונטי להיום..." רק ב 1 בלילה כשכולם הלכו לישון החלטתי להכנס לאירטרנט לבדוק מה חדש בפורומים וראיתי את ההודעה הפותחת את הדיון הזה. נכנסתי לאתרי חדשות וכל המצב רוח הטוב מהסדר נהרס.

למעלה