חג עצוב

פוריה3

New member
חג עצוב

עוד מעט פסח ,שנה שעברה ליאם היה איתנו,קיבלנו אישור מביה"ח לצאת לחגוג ,היה נהדר,התכוננו בדיוק לטיפולים להכנה למח עצם,היינו כל כך אופטימים ,וליאם הרגיש נפלא,חג הפסח הזה יהיה מאוד עצוב בלעדי הילד שלי,בכלל בלעדי ליאם החיים אפורים ומשעממים,מקווה שכולנו נצליח לעבור את החג בשלום...

יפית מן

New member
לילה טוב לכם הורים יקרים,אני הבת של יפית,....

הייתי כרגע אצל אמא לעזור לה בהכנות האחרונות שלפני החג.שמי הדס אמא של מאור,היות ואין לי אינטרנט רק בפאלפון ומשם קשה יותר לגלוש,ולכתוב הודעות כך שנצלתי הזדמנות אחרונה לפני נסיעתי לביתי בישוב אחר.. פוריה יקרה משתתפת איתך בצערך על אובדן כל כך קשה,ובלתי נתפס בעליל..גם לי היה אותה ההרגשה שאצלך אצלי בכא' שבט למאורי ילדי האהוב,יום הולדת ,ובכג' אדר מלאו שנה לטרגדיה,וכל כך מזדהה איתך כאבנו,הוא ללא נשוא,ונחמה איין.. רק למען הילדים הנותרים חיבים להמשיך על אף הצער,והכאב שלא מכהה אם השנים כי אם ההיפך הוא הנכון.. אמא יפית חזרה מהמפגש מאוד מעודדת,ושאבה הרבה כוחות נפש שהדבקתן אותה,ועל זאת ישר כח לכולכם הנני לאחל לכולכם אמהות נפלאות ומיוחדות שכמותכם חזקו,ואמצו"איש את אחיו יעזורו,ולאחיו יאמר חזק" גם אצלינו הכסא של מאורי יתווסף לכסאו של אליהו הנביא זכור לטוב ואנחנו נשתדל למען העוללים הנותרים לעשות פסח כהלכתו,בברכת חג אביב שמח לכולכם/כן ממני הדס ביתה של יפית ואמא של מאור

דליה ח

New member
למיכל הבת של יפית

אני מעבירה לך את המסר דרך האמא המופלאה שלך. שהרבה פעמים היא מוצאת את עצמה יוצאת דופן בין כותבי הפורום, אבל לא מוותרת. לא על האמונה שלה, וגם לא על השיתוף שלה בפורום. גם אם אני לא תמיד מסכימה עם הדיעות של אמא, אני מאוד מעריכה את העוצמה שלה. את הכוחות שלה להגיע לאן שצריך, לדבר, ולפגוש אותנו כסבתא. אני מנסה להשוות אותה לאמא שלי, שאיבדה בן, ועכשיו נכדה, ולגמרי אין מקום להשוואה. אמא שלי שותקת כבר הרבה שנים. ואני מנסה בכל כוחי להתמודד באופן שונה מאמא שלי. מאחלת לכם ימים טובים.........................דליה

חיה אש

New member
זמן רב לא ביקרתי...

העליות והירידות במצב רוח מנעו ממני להכנס נכון הצצתי לפעמים אבל.. ללא מילים מזדהה עם כל מילה כמעט של כל אחד הקושי הולך וגובר רציתי להגיע למפגש אבל לא התאים לי הזמן אולי בפעם הבאה. ביום חמישי שעבר הפלוגה של גיא עשתה ערב לזכרו...ערב שהיה בו בכי וצחוק ערב שהיו בו הרבה זכרונות ערב שגרם לנו להבין שבתקופה שלפני גיא היה עם ילדים=חברים לנשק שאהבו והעריכו אותו חברים שהוא חסר להם בערב אמרו דברים לזכרו היה סרט בו הראו תמונות והחברים לכיתה דברו וספרו לאחר מכן שרה החברה של גיא שיר שכתבה את מילותיו למגינה של ריאנה זמרת שהוא אהב - אני עד לאחרונה לא ידעתי על קיומה. לאחר מכן הלכנו למכולה שתרמנו לפלוגה - מכולה שהפכה למועדונית , עם מזגן וטלויזיה ופלייסטיישן וdvd ומערכת קולנוע ומקומות ישיבה בקיצור מקום שיוכלו להתרווח ולנוח ולהתפרק קצת מהלחץ בו הם שרויים. הכינו לנו אלבום בו כתבו וצורפו תמונות -גם כאלה שלנו אין וגם חולקו חולצות שהם הכינו, אנחנו חילקנו ספרי תהילים לכולם בקיצור היה ערב שכולו גיא ואני מודה לכל המארגנים ולכל מי שהגיע. בעתיד אצרף תמונות . ועכשיו באמצע הכתיבה התקשרו מ"אור ירוק" ביקשו את ....גיא...מזה כמה חודשים מנסים להשיג אותו לדעת מה עם לימודי הנהיגה....לרגע לא קלטתי שביקשו את גיא ועניתי זו אמא שלו ..כשקלטתי בישרתי להם שגיא לא הספיק להגיע לרשיון .. ומתקרבים לחג - בחרנו לעשות את ה"סדר" בצורה המצומצמת רק אנחנו , אם זה היה תלוי בי גם זה לא היה נעשה אנחנו נערוך סדר בשביל הילדים בצורה המצומצמת ביותר "אפיקומן" "קושיות" וזהו!

יפית מן

New member
ערב טוב לך חיה אש,וברוכה בשובך

מאוד ריגשת אותי עד דמעות ואסתכן ואומר עד בכיות שכל המקלדת נרטבה בדםליבי על גיא שהיה ואיננו,בחור שתווה חלמות וחווה אהבה של אישה חברה והכל נגוז בשניה אחת כמה עצוב ומתסכל,על אובדן חיים צעירים חלמות שהתנפצו על המזח והיה כלא היה .. כל הכבוד לכם על ההנצחה המיוחדת לרווחת החילים שבואדי יזכרו אותו לנצח נצחים ולנו נותר רק להשען על הזכרונות ספרי אש חיה על גיא אינני יודעת את שקרה אותו ואשמח לשמוע . כגל טוב בטוב הנראה והנגלה ממני יפית שכואבת את כאבך.ים של חיזוקים,חיבוקים ונישוקים שולחת לך יקירה

חיה אש

New member
תודה יפית

גיא נהרג בתאונת דרכים בכביש מס' 1 לפני 8 חודשים - 1.8.2008 ...חמישה שבועות לפני גיל 20 ! במכונ ית היו עוד שלושה , אחת שרדה.... גיא היה חייל גולני , נלחם להיות בגולני והיה לחייל מצטיין גדודי ..הספיק לשרת בשכם,חברון רמת הגולן ובעזה ...היה בחופשה עקב מות אימי , אנחנו שכנענו אותו לצאת קצת עם חברים ...כי ככה סבתא היתה רוצה ו....יצא ואנחנו עדיין מחכים לשובו עדיין מקווים שהנה הכל סיוט אחד גדול והוא ייכנס הביתה... אכן הילדים הצעירים יותר הם מה שמחזיקים אותנו והחברים שלו ...החברים מהצבא שלא עוזבים אותנו, מתקשרים,באים ומתעניינים ואני חיה באשליה כי הנה אני ממשיכה את השירות שכל כך הייתי חלק ממנו ....תודה לך יפית ושולחת חזרה חיזוקים וחיבוקים ...

גל213

New member
חיה

הבן שלי נדרס למוות שלושה חודשים לפני גיא ב1.5.2008 כל הכבוד על הנצחה,אני עדיין לא מסוגלת להתמודד עם זה. הבן שלי היה רק בן 10 ו4 חודשיים שנהרג,מאז המקרה לא הייתי מסוגלת ללכת לבית הספר שלמד. אני מקווה שבאחד הימים יהיה לי כח ללכת ולהנציח אותו בבית סיפרו. כרגע אני מנציחה אותו שניה אחר שניה בתוך ליבי. למרות שאני לא כותבת הרבה לרוב אני קוראת ,אני שואבת כוחות מכם,ואחרי פסח אני מתחילה קבוצת תמיכה. גלית

חיה אש

New member
גל../images/Emo201.gif

אותי ההנצחה כל הזמן מעסיקה אני חיפשתי וחיפשתי דרך שתתאים לגיא שלנו שאהב מוסיקה אהב חברים אהב את הצבא למרות הקיטורים ומישהו זרק את הרעיון לאויר ומשם ...אנחנו רצנו .... אני בטוחה שבאחד הימים תמצאי את הכוחות להנצחה כל דבר בזמנו. לבית הספר היסודי של גיא אני כל יום מגיעה כי דניאל לומד שם . קבוצת תמיכה זה דבר חשוב שאני משערת שגם אני באזשהוא שלב אצטרף .

למעלה