חג עצמאות לכולם?

rioazul

New member
חג עצמאות לכולם?

חג עצמעות עבור כולם... אבל רק כמה נהנים... אלה שלא נהנים ממסיבות רעשינים ומעדיפים לחגוג בצורה שקטה ופחות רעשני מה עושים? קיימת חוק עזר בת"א למניעת רעש אך בוטלה ביום העצמועת זה זה אומר שמשפחות עם ילדים,מבוגרים,את אלה שעובדים בחגים או פשוט את אלה שלא אוהבים מסיבות, חייבים לסבול את הרעש הפורז וצרחות ללא הגבלת זמן (הרשויות לא מקבלים תלונות ולא עושים שום דבר כדי לעצור את הרעש!) אז איך זה עודב החוק?איפה מסתיים את הזכות של השני ואיפה מתחילה את שלי? אינני נזירה אני פשוט לא אוהבת מסיבות עם מוסיקה בדסיבלים גבוהים, זה מעצבן אותי וגורם לי כאב ראש, לכן אני לא מבקרת בפאבים או דיסקוטקים אך כשדיסקו בגג הביניין שלי ואין משטרה או עיריה שמוכנה לעשות דבר בנושא. איפה עליי ללכת? מה עליי לעשות? לאן לפנות? מצחיק עצמאות עבור מדינה אך ללא זכויות שווים עבור אזרחיה ללא חוקים שווים עבור כולם, זה לא כל כך מצחיק אותי אלה מעצב אותי! |

rioazul

New member
לא נורא לך

דרור לא נורא לך כי אתה יכולתה לישון בלי שום בעיה ברעש ....כל הלילה ולא היה אנשים שהשתינו, סרקו בקבוקי בירה, פלטו דברים אחרים בחצר שלך, נורא קל כאשר זה קורה בחצר של מישהו אחר נכון? מה היה קורה אם זה היה בחצר שלך??????

למעלה