זה היה בהחלט חג העצמאות הדפוק ביותר שהיה לי... לא היו שום חגיגות בחיפה!! אוף איתם! נתקעתי בחוף הים לצד ערסים שאם היה לי רובה קלצ'ניקוב אין לדעת מה הייתי עושה... האמת שיש לדעת, הייתי מרסס אותם בלי לחשוב.. אוף איתם! דאמיט... אם אין חגיגות שנה הבאב אני שובת! וכן, אני יודע שזה לא מזיז לכם בגרוש אבל הייתי חייב להוציא את זה.. עוד פעם...
ומזל טוב למדינתנו הקטנטונת... (ד"א.. ימי הולדת של מקומות.. עוד שבועיים ויום בדיוק.. 300 שנה לעיר מולדתי סנט פטרבורג.. ) היה לי חג די טוב.. אתמול הלכתי לפארק הזה שבו היה את "רוק העצמאות" ישבתי בסבבה.. שתיתי בירה.. (אמרתי ששתיתי בירה? מיץ.. מיץ תפוחים.. לא בירה..) ואז פגשתי כמה חברים שעשו על האש.. והיה שם איזה שתיה מוזרה בעלת שמות רוסים.. כמו "אלכסנדרוב".. וגם היה משהו בשם "פינלנדיה".. ואחרי זה הירגשתי מוזר.. אבל היה כיף.. ולפני כשעתיים חזרתי מפיקניק.. עשינו על האש כמה חברים.. היה כיף.. כימעט שרפתי לעצמי את היד.. אבל לא נורא..
עד 120 זה בהחלט היה יום העצמאות הכי שמח שהיה לי עד עכשיו. הייתי ברוק-דים עצמאות, והגשמתי חלום של לפני 3 שנים- לראות את אביב גפן בהופעה. אבל לא סתם ראיתי אותו! הייתי בשורה ראשונה נמעכתי למוות, הלך לי הקול וההופעה עצמה הייתה דיי גרועה (5 שירים) אבל נהנתי. זהו, עכשיו אני יכולה לעזוב את הארץ בלב שקט וזה כל מה שהיה לי מיום עצמאות, חזרתי ב12 הביתה הלכתי לישון וקמתי עכשיו (שבע וחצי בבוקר)