חג עצמאות שמח לכולם!

oshiko

New member
חג שמח!../images/Emo104.gif

אני מקדים ב-5+ דקות כי אני הולך לבית-הכנסת להגיד תפילה והלל. יותר מכל שנה, אני מחכה השנה הזו לרגע הזה שבו נהפוך את המטבע הישראלי לצידו האופטימי והשמח. וזו ההזדמנות להגיד שמההכירות הקצרה עם הגולשים בפורום והעובר עליהם, עם ישראל במיטבו - אני יכול להגיד לכם בביטחון שאין עלינו!

s h o o s h a

New member
חג שמח וטעים

נלך לנפנף ונשיר בין ביס לביס את שירו של דיטר בוהלן בגירסתו העברית של יאיר ניצני שיר המנגל כן, יצאנו אל המרחבים והעמסנו ת'רכבים ויצאנו אל הפיקניק, פיקניק כן, אני הכנתי שיפודים וגם קשרתי ת'ילדים פיקניק בצומת מסובים כבר נשרף השישליק הקבבי בבי בבי תרחצי ת'כלים מותק בובי בובי בובי ונשתה נסתפק בשיפודי פודי פודי ונשיר ונרקוד מוצי מוצי מוצי מוצי מוצי מוצי מוצי מוצי אל תרוצי אל תרוצי זה הזמן להוציא איזה סטייק שתרצי מוצי מוצי מוצי מוצי אל תרוצי אל תרוצי זה הזמן להוציא איזה סטייק שתרצי יש עוד כמה סיחים על האש תעשי אוויר זה מתייבש אני רוצה שיפוד בפיתה, ריטה כן, שחכנו איך הכל נגמר ולא נשאר חת'כת בשר וכבר נהיה לי מאוחר כל שבת יש סלט וגם טחינה טחינה טחינה נשרפו הילדים איפה נינה נינה נינה יש לך ריח של שום ובצלי צלי צלי איך יצא לי שיפוד משהו לא נורמלי מלי מוצי מוצי מוצי מוצי אל תרוצי אל תרוצי זה הזמן להוציא איזה סטייק שתרצי מוצי מוצי מוצי מוצי אל תרוצי אל תרוצי זה הזמן להוציא איזה סטייק שתרצי

למעלה