חג עצמאות שמח לכל חברי הפורום

zs1957

New member
חג עצמאות שמח לכל חברי הפורום

חברים יקרים, אני מאחלת לכם ולבני משפחותיכם חג עצמאות שמח. תהנו, תעשו חיים,תשמרו על האוזניים מפני רעשים. תמנגלו, ותוכלו הרבה בשר על האש. חג שמח, זהבה שחם

אירית51

New member
היי זהבה יקירה

היום בזמן הצפירה,הסתחררתי לפתע עם אותם תופעות בחילות והרגשה נוראית,פתאום כאילו הראש קיבל זבנג,הגעתי הביתה ונמתי 4 שעות שעזרו לי מאד. ד.א מחר המדינה חוגגת לי יום הולדת 51 ,רוצה רק בריאות ולגדל את הבנות בנחת. בידידות אירית

zs1957

New member
מזל טוב ליום הולדתך -אירית

היי אירית, שפע איחולים לבביים ליום הולדתך. הרבה בריאות ,אושר והנאה מכל רגע בחיים צר לי לשמוע כי הסתחררת בעת הצפירה.יום הזיכרון הוא יום קשה לכל עם ישראל במיוחד למשפחות השכולות.מח לחץ,כאב בלב הם טריגר להתקף. אני זוכרת שהתקף הוורטיגו הראשון שלי היה בבית הקברות בהלוויתו של אבי ז"ל.אני הסתחררתימאד, היה לי כאב עז באוזן ובעלי החזיק אותי כל הלוויה. במהלך הטס נישאו המון הספדים מפי חבריו,בני משפחה. ההספד האחרוןהיה שלי,פתאום נעלמה הסחרחורת וקראתי את ההספד בלי להסתחרר.לאחר מכן בעת השבעה כל הזמן הסתחררתיוהמנחמים נבהלו ממני.זה היה הטריגר הראשון לפרוץ ההתקף. אבי הובהל לבי"ח בליל שבת ולא נפרדתי ממנו כשבאתי בשבת בבוקרלבקרו הוא היהבמוות קליני.נשארנ עמו אמי אני ובעלי עד שנפטר. הוא נפטר לנו בידיים. לאחר מכן הגיע הצוות הרפואי שטיפל בו במסירות רבה וניסו להחייתו בשוקים חשמליים. גם את זה ראיתי. טיפסתי על כסא והבטתי ברופאים הנפלאיםשעמלו קשהלהחזיר אותו לחיים. לכן בעת הלוויה התפרץ לו התקף הוורטיגו הראשון שלישנמשך חודש וחצי.מותו של אבי מלווה אותי עד היום. אני בהחלט מציעה לך ללכת להבדק ולטפל בעצמך. מניסיוני האישי כל התקף הוא יותר קשה ולוקח לגוף זמן רב להתגבר עליו.לחיות עם כאב וסחרחורת זאת איכות חיים גרועה לך ולבני משפחתך. תחשבי על בנותייך הרכות שרואות אותך מסתחררת בעת התקף. הן תבהלנה ,תכנסנה לחרדות ומה עם בעלך גם עליו זה משפיע.לכי טפלי בעצמך ותאמיני לי שתהיהי בריאה וזה מה שאני מאחל לך ליום הולדתך להבריא מהוורטיגו. כל טוב, חג שמח, זהבה שחם.

אירית51

New member
היי זהבה יקירה!

המקרה של אביך בדיוק כמו המקרה של אבי ז"ל שנפטר בינואר 1993 אני לא הייתי מסוגלת לראת שמקבל מכות חשמל וממש ברחתי מהמקום כל חיי ראיתי גופות את אבי לא הייתי מסוגלת לראות ,הוא הקפיץ את בתי וכאשר ירדה ליבו נדם ברכב זה היה נורא,אמי גם נפטרה לי בצורה דומה, שוחחתי עמה בטלפון הייתי בנופש באילת ופתאום שמעתי אותה מחרחרת,ביום רביעי הקרוב האזכרה שלה,היום שאני נזכרת כמה הייתי מסוחררת וחשבתי שזה בגלל המצוקה בכלל לא ידעתי מה זה וורטיגו עד שהגעתי לפורום. אני אטפל בעצמי שוחחתי עם בעלי והוא ידאג להסיע אותי לירושלים אני חוששת לנהוג למרחקים אחרי החוויה הקשה. תודה על הברכות ומי יתן ונהיה רק בריאים. בידידות אירית

למעלה