חג עצמאות שמח! לכולנו!! בהצלחה למדינה שלנו בהכל!! שיבוא שלום עלינו ועל על כל העולם!!! עידן
S skier New member 7/5/03 #1 חג עצמאות שמח!../images/Emo104.gif לכולנו!! בהצלחה למדינה שלנו בהכל!! שיבוא שלום עלינו ועל על כל העולם!!! עידן
חג עצמאות שמח!../images/Emo104.gif לכולנו!! בהצלחה למדינה שלנו בהכל!! שיבוא שלום עלינו ועל על כל העולם!!! עידן
Y yaircarel New member 7/5/03 #2 חש שמח ומבורך עדין טוב לראות אותך שוב איתנו. אני מקווה שלא שכחת למה אנחנו כאן. אז לתפארת מדינת ישראל לבנה וקרירה.
חש שמח ומבורך עדין טוב לראות אותך שוב איתנו. אני מקווה שלא שכחת למה אנחנו כאן. אז לתפארת מדינת ישראל לבנה וקרירה.
L Loppy New member 10/5/03 #5 מתי?../images/Emo12.gif באמת שמתי לבשאת ויאיר לא הכנסתם תאריכי לידה ללוח אירועים...
L liran87s New member 11/5/03 #6 שלום לכולם ! איך היה יום העצמאות ? לי היה חרא של יום עצמאות אבל... לא משנה... אני לפחות יכול להתנחם בזה שאחלה כבש אבא הכין, יצא ממש טעים.... ו... הוא קנה לי מצלמה דיגיטלית חבל"ז משהו ממש טוב !! כשאני אקבל אותה אני אשלח לכם תמונה
שלום לכולם ! איך היה יום העצמאות ? לי היה חרא של יום עצמאות אבל... לא משנה... אני לפחות יכול להתנחם בזה שאחלה כבש אבא הכין, יצא ממש טעים.... ו... הוא קנה לי מצלמה דיגיטלית חבל"ז משהו ממש טוב !! כשאני אקבל אותה אני אשלח לכם תמונה