חג עצמאות שמח

חג עצמאות שמח

למי שלא שמו לב - את המשואה השנייה הדליקה אורית דרור מקבוץ לביא, אמא של נצר ז"ל שהיתה גם אורחת הכבוד במסיבת המושתלים המסורתית שאירגן בי"ח בלינסון בט"ו בשבט. אורית ובעלה תרמו את אברי בנם שנפטר ממחלה קשה לפני למעלה משנה וח. "שלנו" זכתה לקבל את הריאות שלו. כל כך ריגש אותי שהחליטו להעניק לה את הכבוד. שמחה שהמארגנים חשבו שיש מקום לציין את הנושא של תרומת איברים ואולי זה תרם טיפונת להגברת המודעות לנושא חשוב זה ?! חג שמח לכולם

sporTV

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif חג עצמאות שמח!!

בהחלט מרגש עניין המשואות! מקווה שאתם נהנים ואוכלים מכל טוב. יום נעים ובריא לנו ולמדינתנו, עוז.

sporTV

New member
אז....איך חגגנו??

פוייקה עם חברים בערב על האש עם אותם חברים באותו ערב. על האש עם חברים בצהריים למחרת על האש עם המשפחה באותם צהריים (בלי החברים...) מסקנות: הרבה עשן...הרבה אוכל טעים וחברה נהדרת! לשנה הבאה בבריאות ובאושר, עוז.

ואני ...

מתמטיקה עם ילד בערב אסטרטגיות למידה עם סטודנט בערב זיקוקי דינור מהגג תוך כסיסת ציפרניים והמתנה לבשורות טובות הרמת כוסית עם סיום הזיקוקים כשנודע שלבן הדודה החמוד נולדה במהלכם בת. ארוחת צהריים עם משפחה (של אותו בן דוד)ביום העצמאות עצמו . נתתי לבן זוגי מן לוח פלסטיק ש"ינפנף" כדי שיהיו בארוחה כל סממני החג (לא היה על האש אז הנפנוף עזר סתם נגד יצורים מעופפים ועשה "רוח" ) איסוף גור חתולים נטוש למורת כל בני המשפחה והעתקת מגוריו מירושליים לדרום ... כיבוס מדים ל הבת כדי שתהייה ייצוגית בחג בבסיס ומה עוד? ספירת הדגלים שעל המכוניות. בעניין הזה רציתי להגיד שבדרום היו השנה המממממממממוווווווווןןןןןןןןןןןןןןןן דגלים על המכוניות. בשנים קודמות היה צריך להתאמץ להגיע ל30 בנסיעה בעיר. השנה הגעתי ל 150 "בהליכה". ניסיתי להסביר את התופעה וההסבר היחיד שיש לי הוא שאנשים הרגישו פטריוטיים אחרי הישיבה במקלטים ואחרי הצפייה הישירה ב"כיפת ברזל" , שהיתה מופע זיקוקי דינור כשלעצמה. מיכל

למעלה