"חג פורים,חג פורים-

"חג פורים,חג פורים-../images/Emo29.gif

חג גדול לילדים"
אני מתה על השירים של פורים לא אוהבת את החג כל כך אבל את השירים אני מאד אוהבת
אזזזזזזזזזזזזזזזזזז הרושם שיש לי שרובכן פה עוד בביצפר!!אני צודקת?(ברור שכן מה השאלה בכלל?)
אז מה עושים אצלכם בביצפר?אתן הולכות בכלל(אני כמעט ולא הלכתי שהייתי בביצפר),אתן מתחפשות?ספרו למה!!!(אני לא התחפשתי הרבה..הפסקתי בכיתה ז' נראה לי
),הייתה לכן פעם תחפושת ממש מקורית?זכיתם תחרות תחפושות? בא לכן לשים תמונה
והכי חשוב- מה אתן מתכננות לחופשה???????????????????? חג שמייח ומבדחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חג שמייייייח ../images/Emo9.gif

טוב אמממ... אני תכננתי לא להתחפש, אבל בסוף מצאתי רעיון מקורי ביותר
להתחפש לשיפוצניקית
אני משה מכנסיים וחולצה עם מלא כתמי אקונומיקה (אל תשאלו מאיפה יש לי) ונעליים גדולות כאלה, כמו נעלי עבודה, וגם אבא שלי הביא לי ארגז כלבים. רעיון קל ומגניב
ואפעם לא התחפשתי למשהו מעניין ולא זכיתי בכלום...

שלמונזה

New member
חג פורים שמח ../images/Emo149.gif../images/Emo168.gif

תזכירו לי מה זה בי"ס? כמובן שאני פארשית ולא מתחפשת, ואין חופש
פורים שמח לכולם

אניייייייי../images/Emo29.gif

האמת זה החג הכי פחות אהוב עלי
הוא שמח מדי בשבילי. קניתי אתמול כובע מדליק לגמרי ובאתי איתו למעון היום.גם הילדים וגם המטפלות התלהבו ממנו
עכשיו האוזני המן שאמא שלי הכינה יצאו מהתנור.הכי טעים שזה טרי וחם
זהו...פורים רק מתחיל האמתי. אז שיהיה לכולנו חג שמח מאד מאד ותשמרו על עצמכן טוב טוב

איזה באסה

המשלחת של פולין יצאה בדיוק בפורים, אז היה חסר בבצפר בערך חצי שכבה, הפך את החג למעפן ביותר ולכן החלטתי לקחת יום חופש נוסף
ות'אמת, בכיתה ח הייתה לי תחפושת ממש מש טובה, עם עוד 2 חברות שלי, הץחפשנו לאנשים מתים. אני הייתי תלויה, אחת הייתה שרופה ועוד אחת טבועה(יש כזה דבר טבועה? לא משנה, הטביעו אותה בקיצור). אחות של אחת מהן איפרה אותנו וזה יצא ממש ממש אמיתי כזה... גם שמנו לי חבל תליה מסביב לצוואר וסימנים כחולים של חנק.. אז הסתובבנו בעיר והם החזירו את החבל כאילו שתלו אותי... את השרופה שרפנו מכל הכיווניןם, בגדים והכל ואת הטבועה צבענו בכחול וגם הוספנו קצת עובש
חחח עברנו ברחוב וסבא אחד אמר לנו "איזה מתוקות".. זה היה משעשע
בכל מקרה, אנשים זוכרים את זה עד היום
חבל שאין לי תמונה
פורים הכי נחמד שהיה לי....

Crazzzzzy Girl

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif פורים שמייח ../images/Emo154.gif

אני מאוד אוהבת את פורים, תמיד ההאהבתי . נכון שאחרי הלימודים זה די שונה אבל אני עדיין מתחפשת . אתמול היתה לנו מסיבת תחפושות בעבודה והתחפשתי למיני מאוס וחברה טובה שלי היתה חתולה , היה מצחיק . אבל לצערי הפורים הזה אני היה במיטה כבר כמה ימים שכואב לי הגרון ובגלל היציאה של אתמול ( לבשתי חולצה דקה ככ והקור של ב"ש גמר עליי ) אני חולה בשפעת ואני שונאת להיות חולה
בכל מקרה שלכולם יהיה חג פורים שמח ר תהנו מהחג למה אוחורזה מתחילים לנקות .
פורים שמח

נצל"ש-חג פורים שמח מפורום ווסטלייף!

פורום ווסטלייף מאחל לכל פורום הרקיע השביעי-חג פורים שמח!

למעלה