חג פורים- קובץ סודי למסכות וכובעים עם תמונות

חג פורים- קובץ סודי למסכות וכובעים עם תמונות

גזרות והוראות עבודה....................עכשיו בקומונה הסודית.

אוהבת
דבוש

אין עליך
שלנו

אוהבים אותך מלאן
ו
רבה

כתרים מכובעים לפורים-פטנט ייחודי

אני התעלפתי במהלך השבת ...לא עצמתי עין מרוב התלהבות.....זה בדיוק מה שחלמתי ומצאתי!!!!!!!!!!!

חכו חכו לא תאמינו מה עוד אעלה עבורכם חברים יקרים שלי....ביחד נפתח בית ספר חינמי וסודי רק שלנו!
ושמישהו ינסה לעצור בעדנו חחחחחחחחחחחחחההה

בינתיים נגשתי היום לחנות מיוחדת קוראים לה *********רכשתי בשקלים בודדים *************ואני הולכת לגלות לכם טריק לא מהעולם הזה בנוגע לקישור כובעים מ100% צמר
ותחפושות בע"ח.
תוך שבוע תכינו בקלי קלות כובעי חיות קלות לחבישה לגיל הרך .מדהימיייייייייייייים
יש לי פטנט כיצד ל*************** את הכובע ו************** כדי שיהיה יציב וחזק ....כל כובע************תוכלו לשדרג*********פטנט שחלמתי עליו בעקבות הקישורים.

המשך הנאום תמונות ועוד רעיונות בקומונה הסודית.

**********את המילים החסרות תמצאו בקומונה הסודית.

שלחו אליי 8 בקשות חברות לקומונה-הבהרה לסמויים

סמויים יקרים.

אינני מחליטה לבד.

אנו כל חברי הפורום שנמצאים בקומונה הסודית
ומפרים אחד את השני ברעיונות,תמונות,הרצאות,קישורים וחידושים בתחום אומנות הבובות מעונינים
בחברים פעילים "ובועטים" ולא חברים
כולנו ביחד יצרנו קומנה מקסימה מבחינה חברתית ועסקית שתעזור לכל אחד מאיתנו להניף את העסק הפרטי שלנו כמה צעדים קדימה

ולהיות ייחודיים ומיוחדים ........טיפים שיווקיים- כולנו ביחד מפענחים שאלות בתחום האומנות וכל אחד תורם מהידע הפרטי שלו בכל נושא....

ענבל המקסימה העלתה רעיון אדיר!!! לקריעת ים סוף....איזה יופי של תפאורה וביצוע מגניב....

תודה ענבל...כל החברים תורמים ככל יכולתם.
ימי הולדת
תמחור בובות
תמחור הצגות
שיווק
כייצד בונים בובות,מנגנונים,תפאורות,עיסות נייר,דבקים,לטקס.....כל שאלה
מקבלת תשובה מקצועית מכולנו.

רוצים להצטרף אלינו??????????
התנאי שלנו לקבלת חבר חדש הוא פעילות של 3 חודשים לפחות .במהלך חצי השנה נלמד להכיר אתכם ולדעת שכוונותיכם רציניות והנכם מוכנים להיות חברים שלנו ולתרום לפורום ולקומונה. אתם עדיין סמויים ?מתלבטים? איננו נושכים ואנו מאוד נחמדים ומפרגננננננננים.
כדאי לכם אותותו קיץ....נאשר אתכם לקומונה לאחר פעילות מסיבית בפורום לקראת ליל הסדר.
בתנאי שאתם מצטרפים אלינו עד סוף ינואר.
ואז תוכלו לגלוש אחורה בקומונה ולגלות סודות ועולמים קסומים ...............לגלוש בשביל החלום.
לקראת הקיץ שפע רעיונות לבניית אביזרים להפעלת הילדים בזמן שעות הסיפור.
....
..שעתה אני מלקטת
והוגה ממוחי
שמפוצץ בחומר .... חיות החווה לשבועות,,,
,,ל"ג בעומר
,,,,פרפרים
חיפושיות וחרקים,,
,,,הפעלה נפלאה עם צב ענק
וקל לביצוע,,,בניית מצנחים ייחודים להפעלת הילדים כולל משחקים עם המצנח ואם האביזרים שאעלה לקומונה הסודית.

יום נפלא ושבוע טוב
דודי בן אדרת ,דבי זריהם וכל חברי הקומונה הסודית.

למעלה