פורים שמח../images/Emo152.gif
יופי,נחמד למצוא שותף לתחפושת ההזוייה...התחפושת שלי נראתה אחרת ממה שתיארת,היא הייתה רעיון של אימא שלי ואכן יצרה טראומות קשות...אנחנו לא מדברים יותר על תחפושת של חור באוזן
אצלי הפורים עובר רגוע עד עכשיו-ביום שישי מתוך 2 אוטובוסים שלמים(55 מקומות בממוצע) היו רק 3 ילדים,אצלי אחד ואצל המלווה השני שניים(אחד לכול בית ספר),ניחשתי שזה מה שיהיה כי ביום שישי רגיל בבוקר האוטובוסים חצי ריקים אז שישי+פורים+גשם?..אבל המלווה השני אמר שצריך שני אוטובוסים וככה יצא שהיה לי ילד אחד בהסעה שנראה כול כך אומלל(הוא התחפש לדרקולה אבל לא נראה לי שמיזה היה הדיכאון הכללי שלו) וזה לחלוטין היה היום הכי כיף ללוות בהסעה המקוללת הזאת...בצהריים כבר היו הרבה ילדים... בבית ספר שאני עובדת בו כרגע עשו יום תחנות,גם אמרו לכול אנשי צוות להתחפש לתלמידים והביאו לנו חולצות עם לוגו של בית ספר(לא שמתי אותה וגם לבשתי חולצמה רגילה שהצבע שלה רחוק מהצבע של הצוות,לא מתוך מרדנות אלא כי בחייאת שיעזבו אותי מהדברים האלה ומהחג הזה), הבעיה שהלכנו עם כיתה רגילה(30 ילדים+4 מהכיתה שלי) וסיימנו תוך 10 דקות בממוצע כול פעם את התחנות שהוקצו להן 40 דקות,מה שהוביל למצב שהמורה ואני נאלצנו לאלתר כדי למשוך זמן-בהתחלה חידות לפורים,אחר כך את הסיפור "הפיל שרצה להיות הכי" עם תוספות של המילה 'המן' אחת למשפט כדי שהילדים ירקעו ברגליים(בהתחלה לא היו לנו רעשנים),אחר כך לזרוק מילה ולמצוא שירים ובאיזשהו שלב היה לי רעיון שהשיר הארוך ביותר שילדים בכיתה ב' יכולים להכיר הוא "אחד מי יודע"(כן,ברור שהוא קשור לפסח ולא לפורים
) וזה היה להיט מוצלח של משיכת זמן כול פעם... זה עדיין לא אומר שממש נהניתי,המקום הזה קר וחסרים לי מאוד החום והרגש מהעבר,ניסיתי אפילו להביא משלוח מנות כי תמיד הייתי מביאה למי שעבדתי איתו ובעבר הייתי מקבלת גם מאחרים כולל מהורים של ילדים,המחנכת שאני עובדת איתה השנה לא ממש הבינה למה אני חושבת עליה ומביאה משלוח מנות(וזה בהשוואה לקודמת שלפני שבועיים נפגשתי איתה והלכנו יחד לקנות קופסאות למשלוחי מנות שהיא רצתה להביא לצוות החדש שלה,זה רק מחזק כמה היא חסרה לי),הגעתי שוב למסקנה שאני כנראה שייכת לעולם מקביל... מחר יש לי מסיבת פורים בערב ב'בית הגלגלים' נכון לעכשיו אני לא הולכת,פשוט לא בא לי. עדיין אין לי מחשב,כרגע מתכוננים לבר מצווה של אחי שתהיה במועדון ריקודים ביום ראשון שבוע הבא,אחר כך אולי יהיה כבר מחשב... יש עדכון לתביעה-המפגרת ביקשה הארכה פעמיים באמצעות עורך הדין שנתן לה משרד החינוך(הבנתי שהוא דיי טוב) והעורך דין שלי היה נחמד ואישר עד ה10.3,אז יוגש כתב ההגנה שלה ויקבע דיון בבית משפט,אין לכם מושג כמה אני רוצה לנצח אחרי כול מה שעברתי,נשאר להמשיך להתפלל ולהאמין שהצדק יצא לאור... שיהיה חג שמח!!