חג פורים שמח לכל משפחת הפורום

tlingit

New member
../images/Emo148.gif חג שמח ../images/Emo13.gif

האם אתה מתחפש השנה? למה?

צביקה38

New member
בטח מתחפש../images/Emo6.gif

התחפשתי היום למובטל, נכנסתי חזק לתפקיד. קמתי ב9:00 הכנתי לעצמי כוס מיץ של גזר,סלק,סלרי וקצת שמן זית ,שיחקתי קצת עם התוכים המדברים שליןב11:00 הלכנו כל המשפחה לצפות בעדלאידע ולאכול במסעדה טובה. למה לא כל יום פורים? :) בשורות טובות צביקה

tlingit

New member
אחלה תחפושת ../images/Emo6.gif

רק...
אתה בטוח שאתה רוצה כל יום לשתות את התערובת הזו
אני התחפשתי לפיה
עם כנפיים ומחושים ושרביט אולי בעצם פרפר. פיה פרפר. העיקר שיש לי כנפים ומחושים ושרביט באמת חבל שלא כל יום פורים

אז זה מה שעושים מובטלים!!!!!!

אגב השתיה צביקה, התחיל טוב עם הגזר אבל אחר כך...... פורים שמח לכולם היום גיליתי כמה מהר אני יכול לייצר תחפושת ברמה היום נסענו כל המשפחה לארוע משפחתי מסורתי (מורחב) לפורים התחפשתי לליצן, תחפושת מעולה ברבע שעה, שוקל לעבור ליעוץ בעינייני תחפושות, משהו צריך? מחר שושן פורים, מתחפשים בירושלים יש עוד זמן.

tlingit

New member
איזו פריצת דרך אבי-אחלה מקצוע../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ומה דעתך, האם לזאת יקרא שתיה כדת

פורים שמייח ומבדייח../images/Emo151.gif../images/Emo148.gif

לך, לפורום ובעצם - לכולם. ענת

צביקה38

New member
תודה והמלצה

סרט יפה שצפיתי בו לאחרונה ומצאתי זויות ראיה אימוניות נקרא "היומן". אם סיימת את המשימה הקודמת של סתיו חורף אביב קיץ הנה לך חדשה. :) חג שמח צביקה

אני תלמידה טובה

המשימה ההיא בוצעה כבר לפני כמה חודשים ועוד לפניה ראיתי את הסרט "היומן". מישהו קרוב חזר מטיסה שבה הוקרן הסרט ולמחרת צלצל ואמר "היום הולכים - חייב עוד פעם". אז הלכנו. באותו יום. סרט מופלא. ומה עם ה blip ? ראית ? בעניין מיץ הגזר והסלק - אני בעד. פורים נפלא ענת

צביקה38

New member
בליפ וגזר

בליפ נפלא! לגבי הגזר והסלק ,מחקרים אומרים כי הגזר נספג טוב יותר כאשר הוא מלווה בשמן ולכן מומלץ קצת שמן זית ביחד או לחילופין אגוזי מלך. לחיי בריאות הגוף והנפש

.....

עובד חדש נתקבל לעבודה בחברה גדולה. לאחר כמה שבועות, בשעה של קרבה, שאל את הבוס הגדול: "אמור לי בטובך, מה הוא סוד הצלחתך? ". "שתי מילים " ענה הבוס. "ומה הן שתי המילים? " שאל העובד. "החלטות נכונות " ענה הבוס. "אבל איך אתה מגיע להחלטות הנכונות? " המשיך העובד לשאול את הבוס. "מילה אחת " ענה הבוס. "ומהי המילה? " שאל העובד. "נסיון ! " ענה הבוס. "ואיך רוכשים את הנסיון? " שאל העובד הסקרן. "שתי מילים " ענה הבוס. "ומהן שתי המילים? " שאל העובד. "החלטות שגויות " ענה הבוס בחיוך.

למעלה