חג פורים שמח! חג שמח לכולכם חברי היקרים, וכרגיל - הברכה המסורתית לחג.
G Gilliana New member 20/3/11 #1 חג פורים שמח! ../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif חג שמח לכולכם חברי היקרים, וכרגיל - הברכה המסורתית לחג.
חג פורים שמח! ../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif חג שמח לכולכם חברי היקרים, וכרגיל - הברכה המסורתית לחג.
O orityemini New member 20/3/11 #2 חג פורים שמח ומבדח! ../images/Emo6.gif וכרגיל, אי אפשר לעבור את החג בלי הברכות המסורתיות המקסימות שלך! התחפשת השנה?
חג פורים שמח ומבדח! ../images/Emo6.gif וכרגיל, אי אפשר לעבור את החג בלי הברכות המסורתיות המקסימות שלך! התחפשת השנה?
G Gilliana New member 20/3/11 #4 תודההה ../images/Emo24.gif יש לך מושג כבר כמה שנים לא התחפשתי? אני חושבת שבפעם האחרונה זה היה בכתה ה' או ו'. ואת?
תודההה ../images/Emo24.gif יש לך מושג כבר כמה שנים לא התחפשתי? אני חושבת שבפעם האחרונה זה היה בכתה ה' או ו'. ואת?
O orityemini New member 21/3/11 #5 כל שנה! ../images/Emo13.gif השנה הייתי רובין הוד (תמונות בפייסבוק). שנה שעברה, שרלוק הולמס. אני מהמשקיעים שמכינים ומרכיבים את התחפושת שלהם לבד חודש מראש
כל שנה! ../images/Emo13.gif השנה הייתי רובין הוד (תמונות בפייסבוק). שנה שעברה, שרלוק הולמס. אני מהמשקיעים שמכינים ומרכיבים את התחפושת שלהם לבד חודש מראש