חג פורים שמח!

*זינה*

New member
חג פורים שמח! ../images/Emo152.gif

חג שמח ומלא תחפושות וממתקים לכל הזינאים והזינאיות!
מישהי אצלנו התחפשה לזינה (וזאת לא הייתי אני
) ו... מה אני אגיד לכם? הייתה לה תחפושת נחמדה, באמת. אבל לא ממש דומה... סה"כ היא לא מעריצה, סתם התחשק לה להיות זינה. אני עדיין מחכה לתמונות של זינות מהפורום!

אצלנו לא ראיתי זינה, אבל מישהי

התחפשה לקליאופטרה, ומה אני אגיד לכם, תחפושת מדהימה היתה לה. היא בחורה גבוהה ודקיקה כזאת, אז ממש התאים לה הלוק. -אלעד

*זינה*

New member
אתם לומדים באותו ביצפר? ../images/Emo12.gif

מאגניב...
אנשים כנראה התרגלו לזה שאני זינה, אז הם חשבו שהשנה זאת תלבושת חדשה של זינה או משהו...
בעיקרון לא היו הרבה "לוחמות" אבל היה הרבה את מי להרוג... היה אחד שהתחפש לגפילטע פיש (
) והמורה שלי לאנגלית נבהלה מהחרב. אין קשר. -זינה.

vampire1

New member
תחפושות ...

גם אצלנו הייתה אחת שהתחפשה לזינה והיא ממש השקיעה בלצבוע את השיער לשחור ופאן גם בלבוש המתאים. מעניין לאן נעלמה הגבריאל שלה...?
שלכם הערפד עם הראש הורוד.

stephanie w:p

New member
אצלנו

השנה לא הייתה זינה ולא גבריאל לעומת זאת בשנה שעברה אני התחפשתי לזינה ובלי שידעתי גם כמה בנות מהשכבה שלי רק שהן לא מכירות ממש את זינה אז יצא להן מן חייל רומי. השנה התחפשתי לאינדיאנית עם חץ וקשת אמיתית וכולם פחדו והיה מגניב

*זינה*

New member
יפה, יפה... ../images/Emo13.gif

גם אני הבאתי חץ וקשת אמיתיים וגם מקל טפו-טפו כזה גדול, מקסים בעוצמה שלו להרוג אנשים... חברה שלי (שהתחפשה לצב נינג´ה...) הביאה שתיי חרבות ע-נ-ק-י-ו-ת מעץ, וביקשו מאיתנו להילחם. צר לי אבל אני זינאית עד העצם (ומעבר לזה...) אז דיי קרעתי אותה וכשעשיתי את הסיבוב הזה עם החרב, היא צרחה ואמרה שהיא נכנעת... מאגניב...
המורה שלי לאנגלית (אחרי שהיא נבהלה מהחרב...) אמרה לי שלדעתה בגדי האמזונה הם הבגדים הרגילים שלי, ושאני מתחפשת כל יום לביצפר...
טוב היא עדיין לא ראתה את התלבושת של זינה.

שלומית1

New member
כן, אנחנו באותו ביצפר../images/Emo6.gif

גיליתי את זה לא מזמן... בפורים של השנה שעברה התחפשה מישהי שגרה לידי לזינה... אם אני זוכרת טוב היא התחפשה די יפה.. ראיתי אותה לפני כמה ימים בצבא ובגלל זה נזכרתי.. איך שהזמן רץ...

למעלה