חג פורים שמח

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
חג פורים שמח

מקווה שהמשכפלים שלכם לא יתחרפנו מכל אוזני המן עם הפרג (איכס פרג) שהם ישכפלו בחג הזה. מקווה שהמשגרים שלכם לא יחמדו לצון וישגרו אותכם עם הטוסיק מקדימה מקווה שאף מן רשע לא ישתלט על אולם ההולוגרמות שלכם ויחליט להצליח מה שהוא נכשל בו לפני הרבה שנים. (אם הוא ישאל אתכם מה נשמע, לענות לו "תלוי" עלול להיות ספוילר לאירועים עתידיים) וגם היזהרו מכל פגיעות פורים שיש שם בחוץ. חג שמייח, איי!

n i v1

New member
איך היה לכם פורים?

כל הפורום הזה נרדם פתאום.. מה נסגר איתכם חברה'ס? לא הייתי פה כמה ימים והכל נעלם?

DDN

New member
שלום לך ניב המנהל, איפה היית

ומה עשית? איך היה לי פורים? באמצע יום העבודה קלטתי שרוב המפעל נשאר בבית עם הילדים, היות ואני איש הסיסטם של המפעל, שפותר בעיות לאנשים, אם אין אנשים, אין בעיות, הרגשתי מיותר, והלכתי הבייתה מוקדם. את הזמן העודף ביליתי בהשלמת 3 שעות שינה.

n i v1

New member
ובכן

אני את מסיבת הפורים שלי עשיתי כבר ביום שבת ביום ראשון קמתי חולה ובלי קול והייתי שלושה ימים בבית בחופשת מחלה מהעבודה. סבבה? מעבר לזה עשיתי קצת קניות פה ושם ואני עובד על משהו שאני אספר לכם עליו בימים הקרובים כי כולם מוזמנים סבבה?

TheBursar

New member
היה די יבש אני חייב לציין...

לא היו מסיבות משהו. לא היו אנשים מחופשים למשהו מיוחד. די סולידי. אה והעברתי את רוב החג בלהכין שיעורים בסטטיסטיקה וחשבונאות ובטלפונים למובילים כי אמא שלי עוברת דירה סוף סוף. אבל עזוב את זה... מה אתה מתכנן ומתי זה יהיה?

למעלה