חג פורים
שמח
לכולם

חג פורים../images/Emo151.gifשמח../images/Emo152.gifלכולם../images/Emo24.gif

אני מעוניינת לשכור סוף כל סוף דירה בחודש הבא. הייתי מעוניינת לדעת עד כמה חודש הבא מתאים ועד כמה כדאי לי בכלל בתקופה זו לעבור, מהבחינה הכלכלית. איזו שאלה הייתם ממליצים לשאול ואיזו פריסה? קצת פרטים עליי: גלית, ת. לידה 27.7.72 בשעה 19:00 לערך עוסקת במקצוע ההוראה (אם ידרשו עוד פרטים, אנא ציינו) תודה,

צ ל י ל 8

New member
היי גלית ../images/Emo148.gif

בואי נשאל: האם החודש הקרוב מתאים לי לשכור דירה? 5 קלפים+קלף סיכום

תודה צליל. יצאו הקלפים הבאים:

שש חרבות, אוהבים, מלכת הגביעים, תשעה גביעים, שלושה גביעים קלף סיכום: נער הגביעים (אמא'לההההההה כמה גביעים! למה זה כך? מה מסמלים???) תודה וחג שמח

matal girl

New member
יופי של פריסה

הם אומרים לך לכי על זה בוודאות מלאה. הגביעים מסמלים שפע והצלחה בנושא שבו שאלת את השאלה. האם את שוכרת לבד או עם שותף? יש כאן מימד מסוים וחשוב ל שותפות זוגית או משהו שמתפתח. את תהיי מאוד מאושרת מהבחירה שלך בשכירת הדירה רואיםאת זה בתשעה ושלטשה גביעים גם תהיי מבסוטית וגם תחגגי. האוהבים רומז לשותפות טובה.ומכיון ששאלת על שכירות אני מניחה כי זה עם שותף. בקיצור הצלחה ושביעות רצון מחכים לך. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

יווווווווו ../images/Emo24.gif איזה כיייייייייף

תודה תודה תודה עוד כמה דברים: אני מתלבטת באם לשכור לבד או עם שותף או שותפה... האם השותפות הזוגית תניב משהו בזוגיות?
אשמח לקרוא עוד תוספות בדעותיכן/ם שוב, המון המון תודה

matal girl

New member
אתיכולה לשאול

מה- ההתפתחות הצפויה -עבורי -בתחום הזוגי -ולתחום בזמן. 5 קלפים+קלף סיכום. ו\או- האם- טוב -ונכון- עבורי- לשכור דירה עם שותף -ולתחום בזמן 6 קלפים+קלף סיכום. שמחה בשבילך שאת מאושרת. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo149.gif

האם - 6 חרבות החודש הקרוב - האוהבים מתאים - מלכת הגביעים לי - 9 גביעים לשכור דירה - 3 גביעים סיכום-נער הגביעים ריבוי הגביעים בא לאמר שעלייך להתכונן לכך נפשית ולהיות מוכנה. האם את באמת רוצה לבצע את המהלך הזה? אני חושבת שהחודש הקרוב לא יהיה מתאים לך כ"כ או שתהיה לך התלבטות בין 2 דירות. לכי עם האינטואיציה שלך. מהלך ההשכרה עבורך יהיה מאוד כיפי, ואם את הולכת לגור עם שותפים, אז היחסים בינכם יהיו נעימים וחבריים. המלצתי-חפשי, קחי את הזמן שלך. צפויה לך הנאה אפילו רק מהחיפוש עצמו.

אז ככה:

שאלתי: האם חודש אפריל מתאים לי לשכור דירה? הקלפים שנפרסו: עשרה מטבעות, חמישה מטות, חמישה גביעים, שבעה גביעים, שני מטבעות קלף הסיכום הוא סיכום העולם (קלף טוב?
) תודה,

ולשאלה השניה שהמליצה ילדה מטאלית

עד כמה טוב ונכון עבורי לשכור דירה עם שותף בחודש אפריל התקבלה הפריסה הבאה: עשרה גביעים, אוהבים, עשרה מטות, שלושה מטבעות, כוכב קלף הסיכום הוא: שמונה מטות תודה ושולחת לכן אינספור חיצי אהבה ממני, קופידון

matal girl

New member
גלית- לא פרסת נכון.

פרסי שוב כך- האם טוב ונכון עבורי לשכור דירה עם שותף בחודש אפריל 7 קלפים +קלף סיכום. מחכה לך. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

אוקיי, עכשיו הבנתי את העיקרון

(נו, סוף סוף ירד האסימון) האם - מלכת החרבות טוב - אס החרבות ונכון - גלגל המזל עבורי - חמישה גביעים לשכור דירה - אס המטות עם שותף - יום הדין בחודש אפריל - שני מטות קלף הסיכום: ארבעה מטות תודה!

matal girl

New member
אני מתייחסת לפריסה

לא כמשהו חד משמעי לא לחיוב ולא לשלילה. נקודת המבט שלך התחילה כבר בחודש ינואר-פברואר(מזל דלי) שאז התחלת להתחבט ולגלגל את הרעיון שכעת רוקם עור וגידים. ברור שחשוב ללכת על הרעיון כי זה מה שטוב עבורךלהבקיע ד\רך במסך הערפל שעטפת את עצמך זמן כה רב וזה יפה ונהדר-אס החרבות. נכון-לא לגמרי חד משמעי. ממש כמו גלגל פעם למעלה ופעם למטה תוך השפעה רבה ממרכיבים חיצוניים. יכול להיות שסביבתך\משפחתך מבקשים לרפות ידייך מהרעיון? עבורי- מצבך הרגשי לא שפיר. נחלת אכזבות בעבר ולפעמים יש לך רצון והרגשה לזרוק הכל וללכת. אס המטות- לשכור דירה. כן וכן ושוב כן. זו ההתחלה של האור אצלך. לשנות ולקבל אנרגיות חדשות. העובדה שיש לך פעמיים אס מראה שאת חוששת לטעות וללכת שולל אחר הרעיון הזה ואז לגלות שטעית ושגית. עם שוותף-התעוררות של דברים שהיו כבויים. זה ממש מוציא אותך החוצה יופי ושוב יופי. חודש אפריל- מרמז כי את תבדקי הרבה את נושא הדירה יכול להיות שתראי הרבה דירות ותבחני כל דבר ודבר. אז לא להתייאש אם לא מיד תמצאי דירה. סיכום- קלף פנטסטי ארבעה מטות- ממש רואים את הדפנות של הדירה. ביסוס והצמדות למסגרת. לכי על זה. בהצלחה רבה! ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

../images/Emo51.gif ילדה מטאלית... כמה שאת צודקת

אכן, הכל התחיל עוד בינואר, כשהתחלתי לעבוד ב- 2 עבודות חדשות וכמובן שיש מי שמניע אותי מלעשות צעד זה, לאינטרסים שלו, אך זה כבר לא יעזור. אני החלטתי!!! גם לגבי מצבי הרגשי את צודקת... תודה

צ ל י ל 8

New member
(חבל שאין אייקון של אסימון) ../images/Emo13.gif

האם - מלכת החרבות טוב - אס החרבות ונכון - גלגל המזל עבורי - חמישה גביעים לשכור דירה - אס המטות עם שותף - יום הדין בחודש אפריל - שני מטות קלף הסיכום: ארבעה מטות כן לשותפות, אבל לאו דווקא בחודש אפריל. כנראה גם אפריל לא יהיה חודש טוב עבורך מבחינת מציאת הדירה.

גב

New member
../images/Emo132.gifלדעתי....

לדעתי מלכת החרבות ו-5 הגביעים מראים על הגישה שלך לעניין. יש בך יאוש מהמצב וגם מרירות מסויימת. אולי גישה פסימית או פשוט פחדים ממה שיבוא. בסך הכל אין לכך בסיס. לפי שאר הבחירה, אפילו בחודש אפריל.. יכול להיות מצב מצויין, אם תשני את הגישה ליותר חיוביות ופתיחות (ומעשים - לצאת ולחפש!). 2 מטות - חודש אפריל - יכולים גם להיות פשוט מצב של תסכול שדברים לא נעשים עכשיו ומיד. לכן, כמו כל דבר, עם שינוי הגישה יבוא גם השינוי במצב. בהצלחה

צ ל י ל 8

New member
מתי ../images/Emo35.gif שאלה טובה ../images/Emo4.gif

אבל לא אוכל לענות לך על זה. לדעתי, גם אם הקלפים אומרים כך או אחרת, תמיד שווה ניסיון. שהרי זה לא עניין של חיים ומוות.
צאי-נסי-ותהני.

למעלה