חג פסח כשר ושמח! וכמובן שבת שלום
א אטי יעקובסון1 New member 19/4/08 #3 ../images/Emo39.gifחג שמח לפורום מוכשר ../images/Emo39.gif תבלו ותהנו ! שיהיה לכן אביב כל השנה ,שמח בלב וירוק בעיניים עברנו את נעבור גם את זה
../images/Emo39.gifחג שמח לפורום מוכשר ../images/Emo39.gif תבלו ותהנו ! שיהיה לכן אביב כל השנה ,שמח בלב וירוק בעיניים עברנו את נעבור גם את זה
ק קוקילידה23 New member 19/4/08 #4 פסח כשר ושמח לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo161.gif חג שמח לכם ולכל בני משפחתכם תהנו בסדר , תחפשו טוב טוב את האפיקומן והעיקר - תעשו חיים משוגעים המשך יום נפלא
פסח כשר ושמח לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo161.gif חג שמח לכם ולכל בני משפחתכם תהנו בסדר , תחפשו טוב טוב את האפיקומן והעיקר - תעשו חיים משוגעים המשך יום נפלא
ד דנית כ New member 19/4/08 #5 קוקי...את משחקת את תפקיד האפיקומן? מזה לאן נעלמת לי אני מרגישה כאילו 21 שנים לא ראיתי אותך חג אביב כשר ושמח, לא לאכול הרבה מצות.. זה גם משמין וגם עושה עצירות אז..זהירות!
קוקי...את משחקת את תפקיד האפיקומן? מזה לאן נעלמת לי אני מרגישה כאילו 21 שנים לא ראיתי אותך חג אביב כשר ושמח, לא לאכול הרבה מצות.. זה גם משמין וגם עושה עצירות אז..זהירות!
ק קוקילידה23 New member 21/4/08 #7 ../images/Emo6.gifכפרעליך../images/Emo25.gif באמת המון זמן לא דיברנו.. מה יהיה את רוצה שה-21 יום יגדלו נזהרתי מהמצות.. לא נגעתי אפילו באחת
../images/Emo6.gifכפרעליך../images/Emo25.gif באמת המון זמן לא דיברנו.. מה יהיה את רוצה שה-21 יום יגדלו נזהרתי מהמצות.. לא נגעתי אפילו באחת