חג פסח שמח אנשים חוץ מל...טו נו.. גם לך חן
H h e n y New member 6/4/04 #2 תודהה../images/Emo13.gif אוי אתה כול כך חביב ושלא תחשוב...אני עדיין רוצה לדעת למה התכוונת למטה
P pini430 New member 6/4/04 #3 אהה..התכוונתי ל... עזבי בעצם בקרוב מאוד... תביני... ונו מתי ישדרו כבר שידורים חוזרים של הסידרה
P pini430 New member 6/4/04 #5 טוב אני יגלה לך... לא מגלה ולא מגלה שמת לב שכולם נעלמו? כולם נשא הרוח כולם סחף האור שירה חדשה את בוקר חייהם הרנינה ואני גוזל רך נשתכחתי מלב תחת כנפי השכינה....
טוב אני יגלה לך... לא מגלה ולא מגלה שמת לב שכולם נעלמו? כולם נשא הרוח כולם סחף האור שירה חדשה את בוקר חייהם הרנינה ואני גוזל רך נשתכחתי מלב תחת כנפי השכינה....
H h e n y New member 6/4/04 #6 ../images/Emo12.gif לא צריך אני כבר יגלה בעצמי וזה יהיה בצורה לא כזאת נעימה ובבקשה, תשאיר את עניין הספרות והשירה בשבילי {כן אני תרבותית }
../images/Emo12.gif לא צריך אני כבר יגלה בעצמי וזה יהיה בצורה לא כזאת נעימה ובבקשה, תשאיר את עניין הספרות והשירה בשבילי {כן אני תרבותית }
H h e n y New member 6/4/04 #12 אוקי אוקי הינה זה../images/Emo70.gif סבלנות {כול הזכויות שמורות לי- לחן!}
P pini430 New member 6/4/04 #14 ../images/Emo127.gifוואו נורא יפה... אולי באמת נהפוך את הפורום הזה לפורום ספרות ושירה? טוב..אהה.אני צריך ללכת לשלוח עכשיו איזה סיפור קצר שאני כתבתי לאיזה תחרות לסיפורים קצרים...
../images/Emo127.gifוואו נורא יפה... אולי באמת נהפוך את הפורום הזה לפורום ספרות ושירה? טוב..אהה.אני צריך ללכת לשלוח עכשיו איזה סיפור קצר שאני כתבתי לאיזה תחרות לסיפורים קצרים...
H h e n y New member 7/4/04 #18 חסר לך../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif אלא אם כן אתה רוצה שברגע זה הבית שלך יתפוצץ
ל לירונר New member 6/4/04 #15 חג שמח לכולםםםםםםםםםםםםםם ../images/Emo24.gif ושהפורום יצא מעבדות (לשיעמום) לחירות