חג פסח שמח לשוכני הפורום
ב בת ים New member 26/3/02 #2 חג שמח ושקט לכולנו../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif ותודה לרון ולסקיפר 2 בתיה
L lizard New member 26/3/02 #4 חג שמח לכולם. אני מפליג לקפריסין ב28 וחוזר ב31 (צפוף אבלזה מה יש..חחח) מקווה תהביא סיפורים ותמונות (שלי ירוק בטח..חחח) מיכה
חג שמח לכולם. אני מפליג לקפריסין ב28 וחוזר ב31 (צפוף אבלזה מה יש..חחח) מקווה תהביא סיפורים ותמונות (שלי ירוק בטח..חחח) מיכה
L lizard New member 29/3/02 #5 חזרתי..../images/Emo10.gif הפלגנו עד ל30 מייל מחיפה וחזרנו. הים היה גבוה ורוחות חזקות.... מה שכן אני כמעט בטוח שיש תמונה שלי ירוק (או ישן...) חחח מקווה שבשבוע הבא ילך יותר טוב. מיכה
חזרתי..../images/Emo10.gif הפלגנו עד ל30 מייל מחיפה וחזרנו. הים היה גבוה ורוחות חזקות.... מה שכן אני כמעט בטוח שיש תמונה שלי ירוק (או ישן...) חחח מקווה שבשבוע הבא ילך יותר טוב. מיכה
ב בת ים New member 29/3/02 #6 להחזיר את ../images/Emo6.gif לאלתר../images/Emo70.gif האביב רק החל והקיץ בפתח...צפויות לך עוד המון הפלגות נפלאות בתיה
להחזיר את ../images/Emo6.gif לאלתר../images/Emo70.gif האביב רק החל והקיץ בפתח...צפויות לך עוד המון הפלגות נפלאות בתיה