חג פסח שמח מפורום רגאיי תפוז

reality i

New member
TIME TO SHINE בקרוב מאוד.......

חג שמח וכשר לכל הדאנסהול פריקז שלי....בקרוב מאוד היארד וויבז חוזרים לתל אביב !!! BE READY

reality i

New member
לאדן ?

עדיין לא.....אבל יארד דאנס להשקה של המיקסטייפ החדש מבית איימר !!! דאנסהול מיוזיק ללא פילטרים או תירגומים שנוחים לזה או לזה......100% DE REAL DEAL אחרי אינספור מיקסידי ששיחררנו מאז 2003 הגיע הזמן גם לקיים השקה לסידי החדש שכל כולו זו חגיגה של דאנסהול עכשווי שנוטף סקסיות,שמפניה וביטים לאגן ולישבן.... בקשר לאורחים מחו"ל........בקיץ זה קורה year to year event A-MAR 6TH ANNIVERSARY ועוד ארועים שאנחנו מתכננים לאלו שמסוגלים.... פרטים נוספים בקשר להשקה בימים הקרובים TEL AVIV TO DE WORLD HOT HEAD HOT HEAD

xXx Shiraz xXx

New member
עשית לי ת'יום אורן!!! דאנסהול הארדקור בלי

פשרות, זה בדיוק המיקסטייפ שאזניי צמאות לו !! איך כמוכם BIG UP A-MAR

Carcass

New member
אפרופו בין לאדן הזה,

צ'ון חדש שלו בשם Bad boys,הפקה של סטפן הגאון,check it.

חג פסח שמח מפורום רגאיי תפוז ../images/Emo43.gif

חברים יקרים, אני רוצה לאחל לכולכם חג חירות כשר (למי ששומר) ושמח! אין חג שמסמל יותר את הצורך בחופש למוח ולנפש, וכל יהודי צריך לקיים בשמחה את הסדר, ולזכור לאן אסור לנו להגיע once again. ואם אני מאחל בסיגנון הרגאיי, אז איך אפשר בלי כמה טיונים ממני אליכם לחג: Frankie Paul - Pass It Over (יודע שקוראים לזה Tu-Sheng-Peng אבל זה יותר מתאים ככה לחג EHHH) Capleton - Free Up Bob Marley - Lively Up Yourself Redemption Song (איך אפשר בלי) שוב חג שמח, אוהב אתכם על מלא! שיידי.

Carcass

New member
חג שמח יא נינג'ות../images/Emo155.gif../images/Emo162.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

שיהיה לכולם אחלה חג ויותר חשוב מזה - אחלה חופש!! יש המון תוכניות לחופש הקרוב!! כולל הערב המשוגע שהולך להיות בברזילי במוצ'ש,הקלטה של מיקס ג'אנגל חדש ועוד צ'ופרים :) אז הנה הצ'ופרים שלי אליכם לחג: Dj Sani (Xclamation Sound) - Impy Skimpy All White Beach Party- פרומו מיקס למסיבה שהולכת להיות משישי בבוקר עד שבת בבוקר באוצ'ו ריוס,ג'מייקה,אני מאוד מעריך את די ג'יי סאני ותמיד אוהב לשמוע תמיקסים שלו(אם מישו רוצה לינק למיקסטייפים קודמים דברו איתי),גם פה מקסוסים מעולים וספיישלים מטורפים. Vybz Kartel & Gyptian - Nothing else Jah Vinci - Watch Your Friends

הצ'ון של קארטל וג'יפשן

סה"כ נייס. רק לי זה לא נשמע כמו ג'יפשן של 2005? יכול להיות יותר טוב אבל סה"כ קומביניישן ניסס כאמור. וג'ה וינצ'י חזק מאוד!!!

reality i

New member
חוויות.....

3000 איש בבריקסטון אקדמי הול !! אולם מרשים בעל עבר היסטורי מוזיקלי עשיר....מייטב האמנים הגדולים בעולם הופיעו באולם זה...מעוצב מדהים ומאוד מאוד גדול !! אני וסווה הגענן יחד עם סקסון לקלאש כמה דקות לפני תחילתו של הקלאש עצמו....התרגשות באוויר...ארומה מטורפת של סנסי איכותית ברמות שהעניינים דומעות רק מלהריח !!! ג'מייקנים,בריטים,יפנים,אמריקים ואירופאים......כולם היו שם בשביל הjudgment ! באמת שיהיה קשה לתאר בפורטרות את החוויה כי זה יכול להיות ארווווווווווך......אשמח רק לספר שאווירה כזו עוד לא חוויתי....סאונד שקיבל FOWARD או BOO שנשמעו עד לסקוטלנד....סאונד מהפנט של המקום עצמו....והופעות מגוונות של אנשי סאונד מכמה יבשות בעולם ! השמות הגדולים על הנייר לא סיפקו את הסחורה ונפלו אחד אחרי השני (בייס אודיסי,באדיגארד ולאב אינג'קשיין) היפנים (בארייר פרי) הצעירים שיעשעו את הקהל עד לנקודה שבה היו צריכים להוכיח את כוחם בפשוט לנגן טיונים ולא ספיישלים....הקהל האנגלי הוא קהל של ארכיוניסטים הם מכירים את הרגאיי לעומקו ולרוחבו וכאן נפלו היפנים כמו מגדל דומינו...עד לרגע זה הם היו נייס לגמרי....בלאנט פסי מניו יורק כנראה חשבו שהם מנגנים בניו יורק ולא באנגליה (יותר מידיי רידמים ארוכים וישנים) למרות שהאמ סי שלהם נראה הכי בעניינים. נמשיך מאוחר יותר.. חג שמח

reality i

New member
חווית המשך.....

כמעט כולם כולל כאן בארץ לא נתנו לאיטלקים צ'אנס אפילו להגיע לסיבוב השלישי.....פשוט לאף אחד לא היה חשק לראות אותם אחרי כמה הופעות בינוניות בקלאשים ענקיים....ובכן האיטלקים הובילו לאורך כל הדאנס עד לone fe one ללא עוררין.....custums specials....דאב גדולים ,קומבינשנים מעולים ואמ סי שלא ריאתי בעבר....שיכול לתקשר עם הקהל בצורה טובה יותר מאשר חבריו הוותיקים לסאונד ! כל סיבוב של וואן לאב נראה כמו מסיבה עם התרחשות ורעש שלא הייתה קיימת אצל שאר הסאונדים...לולא הone fe one אף אחד לא יכל לגעת בהם. שאשאמני הסאונד מקנייה היה החלש ביותר על גבי הנייר והדיבור לפני הקלאש ברחובות בריקסטון והאקני.אפשר לומר שרב אם לא כל הקהל לא מכיר את הסאונד הזה כך שכל ספיישל שלהם נשמע לראשונה אי פעם בבריקסטון אקאדמי, הם פתחו רע כשלא הסתדרו עם עמדת התיקלוט שלהם ואז נתנו ליפנים לפתוח , בסיבוב הראשון היה נראה שאין כל כך קשר בין האמ סי לסאונד עצמו....הוא עלה עם דף ורשימה של מה שהולך להתנגן דבר שהקהל מצא מצחיק במיוחד !!! הם אני חושב הראשונים שקיבלו בוז בקלאש (כל סאונד קיבל בוז בשלב זה או אחר) לאנשים היה פחות סובלנות לראות אותם בסיבוב הבא אבל משם הכל השתפר מסיבוב לסיבוב האינטרקציה של שאשאמני עם הקהל התפתחה ונראה שהם יריבים ראויים לאותו ערב... בגמר : וואן לאב הובילו אך איבדו עניין עם הקהל ולעומת זאת שאשאמני התאבדו על כל טיון וכל סיבוב והפכו את הפיגור להובלה עד למצב תיקו ולבסוף שאשאמני זכו בלב הקהל שפשוט גם העדיף שהגביע ילך לאפריקה מאשר לאיטליה. שאשאמני קיבלו את הFOWORD הכי ענק בקלאש כשהם ניגנו את inner circle - la la long ? ? . ? ? ? אנגליה שמעה את זה לראשונה והמקום התהפך !!! שאשאמני קיימים מאז 1983 הם הפסידו לא מעט קלאשים אך אחד הניצחונות המרשימים שלהם היה מול סאונד טרופר לא מזמן....וכמובן הניצחון במפעל זה ! שנה הבאה הם חוזרים כמובן להגן על התואר אבל מבחינתי ומבחינת אלפי חובבי קלאשים יש סיכוי גדול ורציני שהסאונד הכי מסוכן באנגליה חוזר לזירה אחרי 15 שנה !! ס-ק-ס-ו-ן סאונד......כאן בארץ סקסון מעולם לא ניגנו בסטים של קלאש.....אבל מי שחפר בקלטות של סקסון ומי שמכיר אותם כמוני יודע כמה שנים מנסים להחזיר את הסאונד הזה לקלאש....כמובן שכסף/פרומוטר/ארוע זה חלק מהעניין וכנראה ששנה הבאה אנחנו נוסעים לתת סופורט לטרבור וסקסון בקלאש ! הערב נגמר ב6:30 בבוקר עם MEGASPLIFF בדירה בהאקני......באותו ערב מאוחר יותר איימר סאונד ניגנו סט ספיישלים (40 דקות) כחימום לסאונד קלאש יותר צנוע אך מבחינתי הרבה יותר מבדר עם סאונדים מאנגליה בשם פאונדשיין סאונד,מיקסמאסטה ומגרמניה מאסאיה.....200 איש....טיונים גדולים של הגרמנים....ירידות חזקות מהבריטים....צחוקים טו ראסקלאט היה משעשע עד 2:00 לפנות בוקר השעה שבא סוגרים את הבאסטה באמצע שבוע,הגרמנים ניצחו עם ספיישלים מושקעים ולא מעט חברים מגרמניה. לא מעט דברים נוספים קרו (ראיון שלנו לספר חדש על תרבות הסאונד טייפ,עוד דאנס עם טרבור ב217 קלאב ועוד ועוד) כך שאני יכול לסכם בארבע מילים.........שנה הבאה עוד פעם ! חג שמח.....ונתראה בקלאש הקרוב בשבת !!!!!!

למעלה