חג פסח שמח!

סליידר

New member
חג פסח שמח! ../images/Emo155.gif

לכל חברי הפורום חג חירות שמח ביותר !
ולמי שלא שם לב, יש מפגש פורום ביום שני, ה13/4 בשעה 17:30 בגג של עזריאלי. כולכם מוזמנים.

Blutige Erde

New member
די אירוני, ת'אמת.

כי יהודים שמאמינים באלוהים וכבולים על ידי האמונה הזו חוגגים את חג החירות. כמו חג סלקטיבי כזה: תהיו חופשיים ממצרים, ומעבדות פיזית, אבל היי, נפשית זה יותר מבסדר. וכדי להיות בטוחים שלא תעשו עבודה פיזית, ניתן לכם מצות כך שתשמינו ולא תוכלו לקום מהכיסא! יאפ, החיים הטובים של תפילות עד אין קץ והשרצת ילדים. בדיוק התחביב שלי. אם יש אלוהים, הוא די חכם, לפחות את זה אפשר להגיד עליו. רואים שהוא השקיע מחשבה בתכנון.
חג שמח!

Handy Alley

New member
לפחות את כוסית :p?

לא כל אמונה כובלת. אפשר להשתמש בכבלים כסולם. להתנזר מאמונות זה כמו להתנזר מנשים. אתה לא מתנזר משום דבר חוץ מהרעיון שלך. thats an inverse Belief

Blutige Erde

New member
למי אתה קורא כוסית?! ../images/Emo12.gif

אמונה היא כמו חרב פיפיות. זה יכול לעזור לך, אבל לדקור אותך בחזרה ממש ממש חזק, ואז זה כואב. וגם קורה ברוב המקרים במידה כזו או אחרת.

Blutige Erde

New member
איחרת את המועד ממילא.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/86/Hatikva.svg/200px-Hatikva.svg.png אתה בא בשני?

0Pandemonium0

New member
Aber warum?

Du must da sein. Es ist dein Forum, dein Mifgash!​
אני תוהה עד כמה הגרמנית שלך טובה. מקווה שמספיק.

MetalSinagouge

New member
אתם באמת מעריכים את כישורי השפות שלי יתר

על המידה. אענה לך על הצהרה זו באותו מטבע לשון גרמני בו השבתי לאימי הגוססת שעה שהאשימה אותי כי לא אהבתי אותה אף פעם: טוב לא, זה כבר למתוח את הגבול מבחינת חוקי פורום וכאלה.

MetalSinagouge

New member
לא, והנה הסיבות:

סיבות הנעוצות באי-יכולת: 1. אני עובד מחר, ולקחתי כבר הרבה חופש בחול המועד. סיבות הנעוצות באי-רצון: 1. נסיעה של שעתיים לכיוון אחד. 2. הרס מעטפת האנונימיות שבניתי לי, והצורך להיות משתתף "רציני" (קרי- לא טרול) בפורום לאחר מפגש. 3. פעילות זו ככל הנראה לא תניב תוצאות ממשיות של פורקן מיני (וחוץ ממוזיקה, כל שאר פעולות חיי מוקדשות ישירות או בצורה עקיפה להשגת מטרה זו). אני מניח שיש עוד, אבל אלה העיקריים.

Handy Alley

New member
סבבה, הורדתי אותך לאייפוד.

זה עלה 21 שקל. אבל אני חושב שזה יהיה שווה את זה.

Handy Alley

New member
מה יותר גרוע, כוסית או שאפה

זה מוזר, כי אני לא מוצא שום דבר רע במילה שאפה. זה דוקא נשמע מגניב כזה. אנשים אומרים תמיד שכוסית נשמע פחות גרוע משאפה, אבל זה לא מסיבות רציונאליות, אין לי מושג מה האטימולוגיה של המילה, וזה בעיקר בגלל שהם שמעו ערסים או משהו משתמשים במילה באופן מסויים על .., נקבות או משהו..,

Blutige Erde

New member
כוסית זה יותר גרוע.

לשאפה יש אותה משמעות גם בערבית, שם מקור המילה. במקור היא היתה שָׁקְפָה, אבל לא שומעים את ה-ק' בערבית. ואם מדברים על גבר, צריכים לקרוא לו 'שאף'. לעומת זאת, מקור המילה 'כוסית' הוא ב... אתה יודע. אז כוסית זה יותר מגעיל מצד הגבר, למרות שהוא לא יודע את זה. ובכלל לקרוא לגבר 'כוסון' זה אבסורדי, וכמו הגרסא הנשית, די חזירי.

למעלה