חג-פסח -שמייח אנשים,יפתי במיוחדלך:)

amir haddad

New member
חג-פסח -שמייח אנשים,יפתי במיוחדלך:)

די שכחו מהכתבה אני בטוחה שמי שפה רוצה רק לטובת יפתי,גם אם הדעות שלנו שונות אבל למי שיש בעייה אם האי הבנות האלו בטוח הוא ימצא לבוא ולדבר עם יפתי באופן יותר אישי,אין טעם שנתחיל להתערב בכל הסיפור הזה אחרת לא ניצא מיזה.....! אז חג שמייח אנשים:) תנצלו ת'חופש בצורה הכי טובה שיש במיוחד אלו שיש להם בגרויות (כמוני) וצריכים ת'כוח הזה של החופש למרות שלי אין חופש גם ככה ,אני מתחילה לעבוד ואני במכון כושר ויש לי ים של שיעורים לחופש-הפכתי לבנאדם עסוק חח אבל העיקר החופששששששששש ,אז תהנו מתה עליכםםםם -אתם פורום מדהים!! ויפתי אל תפסיקקקקקקקק לשיררררררר!

הידעת שפרות שוקולד גודלות על העצים?

פרות של שוקולד

amir haddad

New member
אני כל החג הולכת לעשות שביתת מצות

לא רוצה את זה ,זה סתם משמין ואני עוד מנסה דיאטה ואני בחדר כושר וכל החג אני בעיקר יוכל בדוק רק סלטים שחר שכחי משוקולד מצה חחח

אני טסה לטורקיה..אין שם מצות:S

אנסה להסתדר..לא ילך לא נורא.. טורקיה יש פעם באיזה 15 שנה..פסח יש פעם בשנה... אלוהים יסלח לי אם לא אצליח להשיג מצות

האא איזה כיף לך...

תאמת גם לי יהיה כיףף אני הולכת לבלות את כל החג באורות (למרות שמשעמם שם אששש) עם האחיינית היפה הקטנה והמתוקה שלי

המצות האלה....../images/Emo155.gif

חחחח אתם מכירים את זה שביום הראשון של החג איך שמתחילים לאכול את המצות בא לכם על פיתה עם משהו וזה דווקא פיתה חחח

amir haddad

New member
גם לי בא לנסוע:(

רק אלינו תמיד נוחתים כל הדודים ואז אין לנו אפשרות לנסוע אוף.... מבאס לגור באילת נשבעת לכם.

את גרה באילת?

פעם אחותי גרה שם יש איזו חנות קוראים לה SELECT שאח של גיסי עובד שם קוראים לו בנו יש לו עיניים כחולות...

amir haddad

New member
כן אני מאילתתת.......

לא מספיק אילת שנחשבת לסוף העולם גם בתוך אילת אני גרה ממש בסוף של אילת חח ואני מכירה ת'חנות אבל לא זוכרת שמות של מוכרים ,אולי ראיתי אותו פעם

חג שמח לכולם!!!!

מה התחיל כבר??? ברגע שיוצאים מהבית ספר וממסגרת באופן כללי קצת קשה לעקוב בדיוק מתי כל החגים מתחילים... :)

../images/Emo13.gifהחג הוא מתחיל מ1.4 או 2.4 לא זוכ

רת.. לא אהיה פה..אני טסה לטורקיה... לאיזה 4 ימים... אודיע כבר לרינת כשזה יהיה סגור.. ככה שיהיה תחליף לניהול 4-5 ימים

למעלה