חג שבועות שמח חברה

vegetable man

New member
חג שבועות שמח חברה ../images/Emo171.gif ../images/Emo173.gif

תשמעו הרבה אירייסר ותהנו מהסופ"ש הארוך. אגב היום בסינמטק ת"א, במסגרת פסטיבל סרטים אוסטרלי שנמשך עד מחר, יש סרט שאת התסריט שלו כתב הזמר, המשורר, הסופר ובעיקר המוסיקאי האהוד פה, ניק קייב. מערבון שאומרים שהוא אחד הסרטים הכי מוצלחים שיצאו בשנה האחרונה באוסטרליה - אני כנראה אלך לראות.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחג שמח!../images/Emo173.gif

שיט, הוא
נראה כזה פסיכי..

חג שמח...עוגת הגבינה שלי כבר יוצאת

מהתנור.... רק חבל שצריך לחרוש כל החג....שייגמר כבר הסימסטר הזה...

scooby4

New member
חג שמח

לאוהבי גרינווד: מומלץ להקשיב ל- L'ascension של Olivier Messiaen. זה יותר טעים מעוגת גבינה.

Paranoidd

New member
חג שמחחחחחח!^!^

איך אני אוהב את שבועות...הוא תמיד בסביבת היומולדת שלי וחייבים להודות שזאת אחת התקופות היפות והכיפיות של השנה...תחילת הקיץ!%$! איזה כיף ווהו. היום אני כנראה אלך להופעה של איתי פרל בהייניקן הבימה ומי שלא מכיר...נראה לי שכולכם ... אז איתי פרל הוא האיתי מהשיר הנודע לשימצה 'איתי' של קרן פלס ... והוא תותח רציני...הוא מופיע לבד עם אקוסטית...וזה נחמד מאד... וזה גם זול 35 שקלים...אני ממליץ למי שאין מה לעשות היום ואני אחזור לי לאזרחות....אוףף שוב בא לי לבכות.. ושוב חג שמח...אני יודע שאני אוכל הרבה עוגות ...ואני יודע את זה כי אמא שלי עכשיו מכינה אותם..מואההאהאהאה...חג שמח.!

Blue Elephant

New member
חג שמח חן חן..

בואו לבארבי בכפר-סבא היום. ב22:00 הופעה של Fאנקינשטיין. Fאנק מיוחד וצבעוני. 50 ש"ח עם הדפסת קופון. אני אהיה שם.
ואתם?

למעלה