חג שבועות שמח לכולם
ס סנדרלין מונרו New member 25/5/04 #2 חג שבועות שמח לכולם../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif חג שמח חברי היקרים לכתיבה מאכלת לכולם אושר שמחה וצחוק שיתגלגלו במעונותיכם כתיבה פוריה ומי יתן והשנה סל ביכורינו יגדש בביכורי שירה פוריה חג שמח סנדרלין
חג שבועות שמח לכולם../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif חג שמח חברי היקרים לכתיבה מאכלת לכולם אושר שמחה וצחוק שיתגלגלו במעונותיכם כתיבה פוריה ומי יתן והשנה סל ביכורינו יגדש בביכורי שירה פוריה חג שמח סנדרלין
פ פרח תרבותי New member 25/5/04 #3 חג שמח לכולנו../images/Emo39.gif סנדי - אני מתארת לעצמי שאת מאחלת לנו. מאכלת - זה מה שנעשה הערב, עם הרבה גבינה בבקשה. אהמממממ יאמממי שלך,
חג שמח לכולנו../images/Emo39.gif סנדי - אני מתארת לעצמי שאת מאחלת לנו. מאכלת - זה מה שנעשה הערב, עם הרבה גבינה בבקשה. אהמממממ יאמממי שלך,
ק קסנדרה* New member 25/5/04 #4 מחר אחגוג בקבוץ ולא באוכל כי אם.... אני לא חוגגת באכילה - אלא בהבאת ביכורי השדה והרפת, הלול והמדגה, המתפרה והמטע ואפילו ביכורי בתי הילדים. כנאמר: "מלאו אסמינו בר ויקבינו יין, בתינו הומים, הומים מתינוקות..." חג שמח לכל החוגגים קסנדרה
מחר אחגוג בקבוץ ולא באוכל כי אם.... אני לא חוגגת באכילה - אלא בהבאת ביכורי השדה והרפת, הלול והמדגה, המתפרה והמטע ואפילו ביכורי בתי הילדים. כנאמר: "מלאו אסמינו בר ויקבינו יין, בתינו הומים, הומים מתינוקות..." חג שמח לכל החוגגים קסנדרה
ס סנדרלין מונרו New member 27/5/04 #5 פרח מה שחשוב שאתם עדין אוהבים אותי למרות , ובזכות, הטעויות הדיססקסיות שלי סנדרלין
פ פרח תרבותי New member 28/5/04 #6 חחחחחח. בזכות ובחסד!../images/Emo39.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif