חג שמח ל IBP1, המיסטיקן של פורום תרבות פרס
חברים! IBP1 = איציק, מכוּנֵה איציקון
איציק הוא אדם צנוע מאוד ושונא פרסום.
היה לי קשה מאוד להוציא לפועל את הארוח של איציק בפורום תרבות פרס.
למה
כי כשתארתי מיהו האורח, איציק תמיד הסתייג : לא צריך לעשות טרררם,
לא לפרט הרבה,
לא לספר הכל,
הבן אדם הרג אותי כמה פעמים. בסוף הוא הסכים לנוסח הרזה שפרסמנו - ראה הודעה פותחת בשרשור האירוח.
ועכשיו :
אני הולך לספר לכם עליו בפרוטרוט כל מה שהוא לא הרשה לי אז : אבל, אתם מבטיחים לי, שלא לגלות לו, ולא להדליף לו והעיקר שלא תגידו לו שאני כתבתי !
תזכרו! הבטחתם!!!
הנה כל הסודות שנאסרו לפרסום : איציק "נולד" אל תוך עולם המיסטיקה.
מגיל צעיר חקר ולמד את תורת הנסתר ממקורות ספרותיים רבים ומגוונים שנפלו תחת ידיו. הוא למד את כל תחומי המיסטיקה, וגם אסטרולוגיה, תיקשור, וכל התחומים האחרים שאני אפילו לא יודע להגדיר אותם (קיבלתי מידעים מידידה משותפת שהיא עצמה מיסטיקנית ומלאת התפעלות מאיציק!) אחרי שרותו הצבאי, למד את תורת הקבלה והתמחה גם בו. הוא המשיך להרחיב את ידיעותיו בתחומים אלה ללא לאות. איציק הוא מיסטיקן רב תחומי ! כבר סיפרתי לכם שלאיציק תואר שני במחשבים. איציק אומן בקרב מגע בעל חגורה שחורה בדרגת דאן 2 . איציק עוסק באדריכלות נוף (בעבר המקצוע היה נקרא בשמות אחרים), תכנון, הקמה, תחזוקה ואחזקת גינות וגנים ציבוריים. המיסטיקן הצנוע שבשקט בשקט, גם עושה מלאכת קודש של שיקום מוגבלים ושיבוצם במעגל האנשים העצמאיים המשובצים במעגלי העבודה בתחום הקמה ואחזקת גינות וגנים והכל בהתנדבות ותוך ניהול דיאלוג עיקש אל מול הגורם המעכב ביותר : הרשויות שהן בעלות העניין והמרויחות המוסדיות מהפעילות של איציק. בשמי ובשם הגולשים בפורום תרבות פרס :
אנחנו גאים בשכמותך, איציק, ושמחים שאתה חבר שלנו בפורום.
פרויז והגולשים.