חג שבועות שמח!

Gilliana

New member
חג שבועות שמח! ../images/Emo172.gif../images/Emo173.gif../images/Emo171.gif

חג שמח לכולכם חברות וחברים יקרים!!!

MetalSinagouge

New member
חג שמח ומזל טוב לאילנות!

ב"ה מי יתן והתורה תילקח מאיתנו באותו אופן (רק עם פחות פיירוטכניקה) שבו היא ניתנה.

AnnabeI Lee

New member
(אילנות זה בט"ו בשבט)

(גיאלי סיימה עבודותיה, ועכשיו היא הולכת לישון לכמה ימים)

MetalSinagouge

New member
חשבתי שלעולם לא תבקשי ../images/Emo6.gif

LOL החתימה היא של בודריאר או ז'יז'אק על ה11 בספטמבר לא?

miss mcmillan

New member
מרתה קרנשאו

"דיוקנם של המשתמשים בטרור", בשיבושים והשמטות קלות. אבל בדיוק החלפתי כי נמאס לי ממנה.. הוצאתי 87 בטרור. זה לא רע, נכון?

MetalSinagouge

New member
לא רע בהחלט!!!

חוץ מזה שלא הבנתי את השורה הראשונה עד השלישית :) סתם. הבנתי שהפילוסופיה הסינית\יפנית מנסה לדלג על כל 'הקיא הורבלי' שאנחנו המערביים משחררים לאוויר העולם. ז"א הציטוט הזה הוא טוב ומובן, אבל הוא לא תורם לעולם, מבינה? ז"א כוונת המשורר הייתה להראות שאנחנו חיים במעין מימד גנוסטי, טוב נגד רע ואין באמצע... אבל איך זה עוזר?

miss mcmillan

New member
אז ככה

ראשית כל, אל תעשה לי פה ערבובים בין פילוסופיה סינית יפנית, כי אין קשר. וקרנשאו לא קשורה לזה בכלל, כנ"ל כל הקורס על טרור אירופי+ערבי-מוסלמי. לגבי הציטוט, זוהי יותר מכל אבחנה, ולאו דווקא תובנה שיש לה השלכות. המחברת מנסה להבין איזה סוג של תפיסה, איזו חשיבה ואיזו תמונת עולם נוצרת אצל המשתמשים בטרור, ואין ספק שמאפיין חשוב הוא האבסולוטיזם הזה. אתה חייב ליצור דה-לגיטימציה מוחלטת של האויב שלך, להפוך אותו להתגלמות של רוע, על מנת שיהיה "מותר" לך פסיכולוגית לפעול נגדו בדרכים של אלימות קיצונית. זה נכון במיוחד לגבי קבוצות טרור, שצריכות ליצור בתוכן פנימה אלמנט של התנשאת, עליונות, לכידות וגאוות יחידה. אני מוצאת את זה משליך לחיינו במובן, שכל חשיבה אבסולוטית מובילה לטרור: אנ מתחברת לזה בעיקר מהמקום של אבסולוטיזם דתי, אבל זה נכון בכל מקרה של אידיאולוגיה חד משמעית.

למעלה