חג שבועות שמח

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
חג שבועות שמח ../images/Emo172.gif

ח ג ש ב ו ע ו ת ש מ ח ל כ ו ל ם

עלמה 3

New member
שבולת בשדה כורעה ברוח מעומס ../images/Emo172.gif

גרעינים כי רב............. חג שמח - חברות וחברים יקרים "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו..... הלוך ילך ובכה נושא משך הזרע.... בא יבוא ברינה נושא אלומותיו"...... (תהילים) עלמה

*יערית

New member
בשקט בשקט...../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

מברכת את כולכם בחג שמייח, מלאו את הבית באור ושמחה.. אומרת לכם סופ"ש נפלא עם המורכבים ובלי המורכבים.. אנחנו מחר יורדים לאילת וכמו שאומרים: ושכולם יקפצוצוצוצו

עלמה 3

New member
היי יעריתוש - נסיעה טובה ובטוחה

באמת שכולם יקפוצצווווווווווו - תעשו חיים. עלמה

חג שמח לכולם

יערית האמת שאני מקפוצצת
תעשו חיים תהנו ותכייפו,וחיזרו בשלום. לכולם המון שמחה ואושר בחג

*יערית

New member
תודה לכולכן../images/Emo24.gif

אני אשתדל לשלוח גלויות בכדי שלא תתגעגעו יותר מידי
גם לך יונתינו....חג שמח ורגוע הרבה נחת

yaeli4

New member
בוקר טוב וחג שבועות שמח../images/Emo172.gif

חברים וחברות יקרים. אני חושבת שיהיה לי זמן מועט היום להיכנס למחשב, כי יש לי ים של סידורים והכנות. אם לא ייצא לי בהמשך, אז חג שמח לכולםםםםםםםם. והמון אהבה וביכורים ושמחה ואושר. מכל הלב,

Tusha53

New member
בוקר טוב - סיפור לחג ../images/Emo172.gif

זה קרה בחג השבועות שנה שעברה... מאז הורדתי את השיריון לתת לפצעים להירפא . רכבת עוד בצעירותי אהבתי רכבות, אותה רכבת שעושה רעש רגע לפני הגעתה להצטלבות....מודיעה "אני כאן עוברת".... בדרך לסבתא תמיד עצרתי ליד המסילה וייחלתי לאותה רכבת שתעבור במהירות ותבדר את תלתליי בשובל דהירתה קדימה. משהו בתנועה שלה , בכיוון הדהירה, עורר בי את הרצון לרוץ בעקבותיה. רצתי מעט...אך עצרתי, ידעתי שלא אצליח להשיגה.... אולי כשאגדל ורגליי יהיו ארוכות יותר, ריאותיי מפותחות יותר...אולי אז אשיגה....גדלתי וזה לא קרה. כשבגרתי, אהבתי את העצירה לפני המסילה, המחסום יורד אט אט....טוווווווו....הרכבת חולפת... ואני ממשיכה. הוא כנראה חש ואולי גם ידע, על אהבתה לרכבות, למסילות, ויותר מכל לתחנות.... תחנות אבן ישנות ... באותו בוקר שבת – חג השבועות, בחר לטייל איתה על המסילה, מסילה ישנה שירדה מדמשק אל תוך העמק הירוק שזור פרחי הבר, לקח אותה לאורכה..... כל כך ריגש מבלי שידע, ואולי כן ידע, לא אמר..... גם היא שתקה...לא חילקה .... הברק בעיניה אמר הכל. שזרה פרחים לשערה , דיברה עם תרנגולות הודו כשהיא צועקת והם עונים בגירגור מצחיק... כן זה היה מצחיק !!! הנאה צרופה!!!!! לרגע חשה תחושת החמצה....שיתפה , סיפרה והוא ברוך ליטף את ירכה, כמי שאומר "לא נורא יקירה, תוכלי לחוות חוויה חדשה". מאז ומעולם חלמתי על מפגש אוהבים ברציף תחנת הרכבת. בסרטים שחור/לבן שהקרינו בקולנוע "חמישה" בעיר הולדתי, תמיד הזלתי דמעה כשהם נפגשו על הרציף וממש בכיתי בבכי מר כשהם נפרדו, על הרציף... עוד אז אמרתי, בליבי, שארצה פעם להיות שם על הרציף, לחכות לאהוב , או לרדת מהרכבת כשאהובי מחכה ברציף.... אך זה לא קרה, גם לא עבר שוב במחשבה, או בפנטזיה..... נדחק לפינה אפלה. היום זה קרה.....קמתי עם זה הבוקר עם אותה פנטזיה של פגישה .... פגישה אחרי נסיעה ברכבת ארוכה..... בוקר, השעה 8 , מזג אוויר אביבי, שמש בוקר מלטפת.... התנועה במדרגות הנעות של תחנת הרכבת בעיצומה, עולים יורדים, חיילים ועוד הרבה אנשים מעניינים מתרוצצים בין הרציפים... ריח לחמניות טריות עולה באפי.... יורדת בניחותא במדרגות הנעות לכיוון הרציף, רכבת הבוקר שיוצאת לחיפה..... התנועה מסביב ערה, הכרוז מכריז הודעות שונות ומשונות, רכבות נכנסות ויוצאות ואני כאפופה בענן של שקט מתנהלת לי באיטיות לרציף המתאים...הקולות ברקע כאילו ואינם, לא נוגעים בי...הראש עובד ומצייר ציורים באלפי צבעים..... לבושה בחליפה פשתן קלילה, חולצה תכולה בצבע העיניים, סנדלים ותיק צד קטן מקש, מתיישבת לי בפינה היותר רחוקה של הרציף... רוצה להיות עם עצמי, עם ההרגשה, רוצה לחוות את אותה חוויה בשלמות, בערגה. יודעת שבקצה השני, ברציף , הוא יחכה ...כפי שקבענו..... באותה תחנה ישנה, בנקודה רחוקה. הכרוז מכריז, "הרכבת נכנסת לרציף ותעזוב ב...." והנה מופיע לו הקטר ואחריו אותם קרונות, לא אותה רכבת מהמסילה שליד בית סבתא, רכבת מודרנית ארוכה , צבעונית .... אם אני לא טועה, נושאת את אותו סמל מהתקופה של הרכבת הישנה. הדלתות נפתחות ומתוכה יוצאים אנשים מכל המינים: גבוהים, נמוכים , שמנים, רזים, ממהרים, מהורהרים... מצליחה לקלוט את אותם פנים, אותה הבעה, מנסה להבין מה הביא כל אחד מהם לנסוע ברכבת... האם מאותה סיבה.... האם לעבור חוויה .... או סתם ככלי תחבורה...? וכך עם השאלה מפלסת דרכי בין המושבים, מחפשת מושב ליד חלון, בכיוון הנסיעה. מתיישבת, מסקלת את רגליי הארוכות והחטובות, הלב מתחיל לפעום בחוזקה, סומק קל עולה בלחיי.....ואווו...... רק המחשבה....מטריפה, מחכה בהתרגשות יתרה שהרכבת תחל בנסיעתה.... דלתות נסגרות והיא יוצאת לדרך..... נוף הרציף מתרחק....ספסלי המתכת הקרים מוחלפים בצמחיה דלילה לצד המסילה, מביטה החוצה ורואה בעיניי רוחי ילדה עם תלתלי זהב רצה .... אנחנו מתקדמים והיא "רצה" לאחור, רוצה להגיע אך ללא הצלחה, "כשתהיי גדולה תצליחי" מהדהד בראשי.... הנה אני גדולה , בעוד שבוע אהייה גדולה אף יותר....ועדיין אני לא משיגה את הרכבת בריצה... ומכאן בטח הבחירה להיות בתוכה.... לא, זאת לא הסיבה....רוצה לחוות חוויה , פנטזיה ישנה.... לפגוש אותו, כמו בסרטים.... רוצה שתביא אותי מנקודה לנקודה בלי צורך להשיגה.... כברת דרך קצרה והרכבת עצרה, תחנה ישנה , שוממה ....בחרתי בדרך הארוכה לתת לרגשות ולערגה להציף אותי תוך כדי נסיעה. עוצמת עיניים והוא עולה בהדמיה תחילתה של פנטזיה .... יורדת בצעד איטי מביטה לצדדים, הוא שם ,כמובטח, נטוע ברצפת האבן....שקט ,עומד ומחכה לי, לנערת הפרחים שנסעה איתו לאורך המסילה, מבט אחד ארוך ותחושת חולשה עולה במעלה הקיבה, מתקרבת בצעד בטוח, יודעת , יודעת בתוכי בהווייתי שגם הוא מתרגש, כמוני.... נשימה מתגברת , אני מתרוממת על קצות האצבעות ונושקת לצווארו. הוא מביט בי נפעם ,כחול עיניו חודרות לתוכי, לליבי....אוסף אותי לתוך זרועותיו בחיבוק גדול, מלטף את תלתלי בלטיפות פרפר, הלמות ליבו הולמות בי חזק....נוגעות בפטמות המתרגשות והמתקשות.....גופי צועק בערגה, בתנועה קלה מצמיד אותי חזק , שפתיי הורודות מקבלות את נשיקתו בשקיקה. לשונות נפגשים...מגששים, רוצים לדעת, להכיר....ברכיי כושלות, נשמתי נעתקת....וכך עומדים עוד רגע קט, המולה סביב, הכרוז שוב מכריז על יציאתה של הרכבת ואנחנו עומדים על הרציף... "האור בעינייך ורכות תלתלייך, מספרים לי עלייך , את הפריחה המאוחרת בחיי" אומר ברוך... ניחוחו הטוב עולה , מגע ידיו חובקות את חמוקי - מעיף לשמים , מזמין לאהוב..... הרכבת עוצרת ,מתעוררת ,פוקחת עיניים אט אט ....תחנה ישנה מאבן , בדיוק כפי שאני אוהבת ... גבר ואישה בגיל העמידה עולים בתחנה ומתיישבים בספסל לידי... הוא מביט בעיניה מחזיק את ידה וליבי נצבט.... גם הם ממשים חוויה ישנה, עוברת בי המחשבה....מסתכלת על השלט ומבינה שהתחנה הבאה היא התחנה בה הוא מחכה...בינימינה..... הלב פועם שוב בחוזקה... הרכבת מתחילה בנסיעתה... רוצה שתאט רוצה שתתן לי עוד זמן לפנטז..... כל נימיי דרוכים ..... רוצים לנגן את אותה מנגינה, מנגינה שבלב... לרקוד כניצת ורד, בראשה טיפת טל מתנוצצת כפנינה, מרקדת בצפרירי הבוקר ובחמה. לא יודעת מה יקרה על הרציף , אך אני בהחלט יודעת שלאהוב פירושו לחוות את החלק היפה ביותר שבתוכי...... הרכבת עוצרת.....תחנת אבן ישנה.... יורדת ..... הוא לא היה שם... Tusha

rolan

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo79.gifבוקר אור../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

חג שמח לכולם
אנא
אל תפתחו הודעות חדשות באותו נושא
יום נפלא ושוב... חג שמח

rolan

New member
והנה לכם...

מתכון לעוגת גבינה נפלאה שאפיתי זה עתה החומרים: 2 גביעי גבינה 1 גביע יוגורט טבעי או גביע שמנת חמוצה 6 ביצים 1 פודינג וניל 3 כפות קורלנפלור כוס וחצי סוכר שמנת מתוקה ההכנה: בשתי קערות
בקערה הראשונה
גבינה יוגורט או שמנת חמוצה 3 כפות פודינג וניל 3 כפות קורנפלור חצי כוס סוכר 6 חלמונים לבחוש היטב עד לקבלת בלילה אחידה
בקערה השניה
6 חלבונים כוס סוכר להקציף עד לקבלת קצף קשה וחזק מעבירים את הקצף לקערה הראשונה, מערבבים בעדינות בתנועות סיבוב... מכניסים לתנור שחומם מראש בחום גבוה מאוד ל10 דקות כעבור 10 הדקות, מנמיכים לחום בינוני למשך כחצי שעה מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוך התנור עד שיתקרר כאשר העוגה גרה מכינים את הציפוי כך: שמנת מתוקה + שארית האינסטנט פודינג וניל + כוס חלב מקציפים היטב עד לקבלת קרם אחיד וסמיך מצפים את העוגה עוטפים בניילון נצמד או נייר אלומיניום למקרר ו.... לאורחים שיתלהבו באחריות

טושטושה וואו וואוווווווווו

מעולם לא פינטזתי על תחנת רכבת ומעולם לא נתתי לה משקל רומנטי... בשבילי תמיד הרציף היה מקום עם ריח רע.......... הכל בעיני המתבונן.............. נדהמתי מיופיו של הפינטוז והרגשתי את קור הספסלים בתחנה ואת רעש הרכבת. מי יתן ותגשימי חלום ילדות זה. תגידי יש לי שאלונת, אני להבדיל תמיד בסרטים על בתי כלא נורא מתרגשת ואוהבת את האווירה שם,את חושבת שאולי רק שאגיע לשם אמצא את אהבת חיי?

rolan

New member
איזו פנטזיה מדהימה

יש לך יונצ' אני מאוד מקווה שלא תזכי להגשים אותה אבל אם את מתעקשת אפשר לסדר לך משהו... תיכף אדבר עם הממונים כאן

יונה יקרה../images/Emo24.gif

את יודעת בכלא את יכולה למצא רק אהבת.... נשים
פנטזיה כזו יותר מתאימה לי את לא חושבת?? שיהיה לך חג שמח והמון אהבה

אוף

לא חשבתי על זה,הפנטזיות שלי קשורות ב-חומות של תקווה,אבל פרוייד בטח לא היה מסתפק בתשובתי......

Tusha53

New member
יונתי

פרויד בטוח היה חוגג על הפנטזיה שלך יש לי מן תחושה מוזרה [תקני אותי] שמאוד מתחשק לך שמישהו יקרקע אותך , אולי צריכה קצת גבולות??? איך שלא יהייה נשמע לי סבבה רומן עם אסיר , זיפי זקן בני יום, עור שחום ומחוספס , סנטר חזק וגברי ושלא נדבר על הידיים החסונות...וואוו אם תרצי, אולי אכתוב על כך באחד הימים ... קצת קשה לי בחג חלבי שכזה אבל אנסה ביום אחר [לכתוב]
Tusha

התפוצצה לי הפנטזיה../images/Emo4.gif

ממש לא בא לי על זיפים וחספוס,בא לי על חלק.....
נו תכתבי כבר,אני מתה לקרוא את הרומן הסוער עם האסיר ש 20 שנה חופר לו דרך מילוט.... ממתינה לצאת החג

Tusha53

New member
לפחות דבר אחד ברור

לא נתקוטט על אותם גברים אני אקח את המחוספסים ואת את החלקים ובא לציון גואל
Tusha

למעלה