חג שמח! אודה למסר מדוע איני מצליחה לקנות דירה?
ש שושנת קהיר New member 9/4/15 #4 אני מחפשת כבר הרבה זמן דירה או שלא מוצאת משהו שאני אוהבת, ואם כן אוהבת לא מצליחה לסגור. ההרגשה היא שהייקום מערים קשיים, ולא ברור לי מדוע.
אני מחפשת כבר הרבה זמן דירה או שלא מוצאת משהו שאני אוהבת, ואם כן אוהבת לא מצליחה לסגור. ההרגשה היא שהייקום מערים קשיים, ולא ברור לי מדוע.
א אזרח בעולם הוירטואלי New member 9/4/15 #3 מדוע אנשים לא מסוגלים לכל מיני דברים? התשובה טמונה בקבלת החלטות
ר רונית 1411 New member 10/4/15 #5 מסר לדירה: "וכאשר אותה אחת המבקשת שינוי, והרי יש מן השניים הדורשים השינוי והאחד אינו מבקש וכאשר אין אחדות לא יהיה גם שינוי, הליכה משותפת היא העזרה לה את מבקשת, והיא תביא את העזרה , אליה את רוצה להגיע, ותבוא עלייך הברכה." מקווה שעזרתי
מסר לדירה: "וכאשר אותה אחת המבקשת שינוי, והרי יש מן השניים הדורשים השינוי והאחד אינו מבקש וכאשר אין אחדות לא יהיה גם שינוי, הליכה משותפת היא העזרה לה את מבקשת, והיא תביא את העזרה , אליה את רוצה להגיע, ותבוא עלייך הברכה." מקווה שעזרתי
ר רונית 1411 New member 10/4/15 #7 זה תקשור שירד לי אני מקבלת מסרים בצורות שונות, בין היתר גם באמצעות כתיבה
ה הקוסמת הורודה2 New member 10/4/15 #10 אז באיזו דרך היא תצליח לעשות הליכה משותפת? והליכה משותפת עם מי או מה? ואיך זה יביא את העזרה?